avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Activitate iuliastancu

Activitate iuliastancu

Răspuns la discuția vizitele tatalui
Nu este o fericire sa-ti cresti copilul singura, dar mai bine asa decat cu un tata care bea si apoi se urca la volanul masinii (carnetul lui a fost suspendat 6 luni de zile pentru consum de bauturi alcoolice). Un barbat care dupa doua luni de la nasterea copilului curteaza alte femei deoarece sotia este lauza. Un barbat care vine sa-si viziteze copilul doar cand se plictiseste acasa iar cand isi da seama ca rolul este foarte greu pleaca imediat. El doreste sa-l ia pe acest micut si sa-l duca la rudele fara sa cunoasca programul copilului. ex: Copilul, fiind mic, nu maninca salam. El imi spune ca "umbla cu salamul in gura" de la varsta de doi ani si nu are nimic. GRESIT...are probleme cu stomacul.Tot programul copilului va fi dat peste cap.
Am un copil de doi ani. Sotul meu a parasit domiciliul conjugal in urma cu 10 luni. Impreuna am hotarat sa divortam, din culpa comuna, fara sa apelam la un avocat. Luni avem prima infatisare, dar spre surprinderea mea, vineri am primit o intampinare prin care se solicita un program de vizitare a copilului cu care eu nu sunt de accord. Ce pot sa mai fac maine tinind cont ca nu ma reprezinta un avocat?