normal ca nu era de fata. In plus toata cearta a pormit de la faptul ca ea imi batea cainele pe care l.am scapat din curte. Insa "domnii politisti" au neglijat acest fapt. Eu am fost singura vinovata deoarece am mai putina credibilitate decat o femeie invarsta.
Amenda a fost pentru injurii, data de politistul venit la fata locului. In zilele ce au urmat ea a mers din nou la politie declarand ca am agresat-o si fizic. Asadar, am primit o citatie sa ma prezint la politie,spunandu-mi-se ca am un dosar de cercetare.
Am primit o citatie de la politie precum ca asi fi agresat fizic o vecina de 70 de ani. Lucrul acesta este total neadevarat, conflictul rezumandu-se doar la schimb de replici. Am inteles ca ea a adus niste martori, care sustin afirmtiile ei. Am primit o ameda pentru injurii. Cu toate ca ea a fost cea care a incercat sa ma loveasca, nu a primit nici macar o amenda. Avand aceasta varsta, organele de politie sunt si vor fi de partea ei. Eu nu imi doresc decat liniste, dar nu vreau platesc pentru lucruri pe care nu le-am facut. Am fost chiar amenintat ca va intenta proces civil. Cu riscul de a ma repeta nu am atins-o pe aceasta femeie nici macar cu un deget cu toate ca martorii ei sustin acest lucru. Nu prea stiu cum asi putea proceda si cum sa ma apar cand ma voi duce la politie. Credeti ca ar fi bine sa merg cu un avocat?