avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Activitate justyno12345

Activitate justyno12345

Scuze dar nu inteleg termenii... Cum adica "are si acesta putere juridica,dar , doar intre parti.Nu si pentru terti " ? Eu mai raspund pt datoriile firmei? Ma ajuta acest proces verbal sau treb autentificat neaparat?
Inregistrarile s-au facut la onrc.

Va rog sa ma lamuriti cu o problema. Atunci cand s-au facut actele pt registru s-a facut si un procesul verbal de predare a avtivului si pasivului societatii . Acel proces verbal a fost semnat de catre fostii asociati si de noul asociat si sa pus stampila firmei cesionate, cate un exemplar pt fiecare parte. Acest proces verbal are vreo valoare daca nu este autentificat la notar/avocat?
Noi fostii asociati mai putem raspunde pt datoriile societatii cesionate?


Daca s-a facut un act aditional in care se stipuleaza: cesiunea partilor sociale ,revocarea vechilor asociati din functia de administratori punerea noilor asociati in functia de administratori (act facut la un avocat) si un proces verbal de predare primire a activului si pasivului mai trebuie si un contract de cesiune notarial.
Mentionez ca inregistrarile s-au facut la onrc si sa primit si certificatul de inregistrare mentiuni si rezolutia.


Intrebare : Procesul verbal de predare a activului si pasivului trebuie autentificat la notar/avocat sau e un act care se semneaza de ambele parti + stampila firmei?
Intrebare : Procesul verbal de predare a activului si pasivului trebuie autentificat la notar/avocat sau e un act care se semneaza de ambele parti + stampila firmei?

Daca am actul aditional la actul constitutiv al firmei in care se stipuleaza noii asociati administratori , cesiune de parti sociale autentificat la avocat si inregistrat la onrc + mai trebuie si un contract de cesiune notarial?