buna ziua !ar pute spune si mie cineva ce fel de contract pot incheia cu angajatii ,ca sa ii platesc doar pentru cat muncesc!momentan le ofer un salariu fix printr-un contract individual de munca pe perioada nedeterminata. deci doresc un contract in care sa la ofer doar pentru cat muncesc deoarece acesti avand un salariu fix nu isi fac traba. va multumesc si astept raspunsuri
am si eu o nedumerire deoarece nu ma pricem mai deloc la asa ceva.:(((poate sa am ajute cineva cu un sfat???
am primit o citatie in care scrie ca sunt chemata in judecata la o anumita data si scrie in felu urmator ca suntchemata in calitate de intimat-reclamant in proces cu........si o firma de avocatura ....in calitate de recurent-parat pentru recurs-exceptie de neconstitutionalitate,.ce as dori sa stiu exte faptula ca:--cine a facu recurs daca este vb de asa ceva .avocata mea sau societatea parata.si cine este in avantaj???
buna !am si eu o mare nelemurire!eu sunt reclamanta unui doasr despre litigii de munca iar aparatoarea me in functie de avovata era cumnata mea;in urma unui conflict cu aceasta a venit si mi-a dat dosarul spunandu-mi ca nu mai vrea sa ma apere >eu acum am termen pe 8.04.10 si nu stiu ce sa fac???cum sa procedez???ea nu mi-a zis nici un detaliu ce sa intamplat la ultima infatisare:(( dosarul de judeca la tribunalul ramnicu valce si are numarul 3972 !va rog spunetim si mie ce este de facut deoarece nu vreau sa renunt la el pentru ca este un conflic care nu pot pierde deoarece am perfecta dreptate.:(