buna !am si eu o mare nelemurire!eu sunt reclamanta unui doasr despre litigii de munca iar aparatoarea me in functie de avovata era cumnata mea;in urma unui conflict cu aceasta a venit si mi-a dat dosarul spunandu-mi ca nu mai vrea sa ma apere >eu acum am termen pe 8.04.10 si nu stiu ce sa fac???cum sa procedez???ea nu mi-a zis nici un detaliu ce sa intamplat la ultima infatisare:(( dosarul de judeca la tribunalul ramnicu valce si are numarul 3972 !va rog spunetim si mie ce este de facut deoarece nu vreau sa renunt la el pentru ca este un conflic care nu pot pierde deoarece am perfecta dreptate.:(
Daca nu reusiti sa va impacati cu avocata dvs.-cumnata, pana la termen, si/sau daca nu reusiti sa obtineti informatiile necesare pentru continuarea procesului, fara avocat, puteti sa solicitati un termen pentru angajarea unui alt aparator, daca nu ati mai solicitat pana acum un asemenea termen.
Mai incercati sa obtineti inca un termen scurt, explicand instantei situatia in care va aflati, sau contactati/angajati un alt avocat, chiar in ziua procesului.
Noul aparator ar putea solicita instantei acordarea unui termen scurt in vederea pregatirii apararii, dat fiind data angajarii sale in respectiva cauza.