Imi e greu sa imi explic cum eu sunt singurul care nu a fost retinut preventiv nici macar o zi si in acesti 5 ani care au trecut de cand a inceput procesul nu au mai venit cu nimic nou.sunt 5 ani in care am lucrat zi de zi cu carte de munca , m-am casat si am o fetita de 2 luni! Si desi am fost singur nearestat am primit acceasi pedeapsa cu ceilalti ( eu nu nunosc decat unul dintre ei)!
Am fost implicat acum 5 ani ,student fiind ,intr-un "grup organizat" care se ocupau cu fraude pe internet! Eu nu am facut nimic altceva decat sa scot 200 dolaro usa ptr o cunostinta si m-am trezit ca fac parte dintrun grup org.in motivatia jud apare totul grupat si nu face referire personal si individual la mine si in tot dosarul nu exista nicio proba care sa duca la faptul ca as fii vinovat cu ceva !din declar martorilor , a celor sub acoperire ,perchezitie .....nimik!sunt foarte frustrat ca nu ma asculta nimeni si ma simt neputincios .dosarul este facut de procurorul Romaniei pe cand era in functie la Sb.cui ma pot adresa si ce pot face in acest caz???........Pot face acest lucru chiar daca s-a pronuntat decat Tribunalul Sb si urmeaza Apelul la Alba Iulia ? Pot depune de acum plangere la Strasbourg???