avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Activitate x_tacho

Activitate x_tacho

Lansez o rugaminte,daca ma poate ajuta cineva cu un model de contract,,prestari servicii expert evaluator proprietati imobiliare ANEVAR" incheiat intre expertul evaluator si client..
Multumesc
Răspuns la discuția arma aer comprimat
Am obtinut autorizatia ptr arma neletala in 2006...in 2008 la schimbarea legii am fost anuntat prin scrisoare sa ma prezit la politia judeteana ptr schimbrea autorizatiei in permis port arma.ceea ce am si facut...
Oare nu trebuia sa fiu anuntat si in 2004 de schimbarile procedurale in regimul armelor fiind inscris in evidentele lor ,in acel registru special din magazinul din care am cumparat arma?

am citit legea..nu face referire la cazul meu..

va multumesc
Răspuns la discuția arma aer comprimat
am fost la politie si am cerut acest lucru...ei au intocmit un dosar penal pe numele meu...dosarul a ajuns la parchet si de acolo minic inca din luna oct 2009.
Din tot ce am cautat in lege nu spune clar vreo referire la categoria din care fac parte.
sunt un detinator de permis ,detin o arma cumparata legal la vremea aceea.nu era oare mai simplu sa fie trecuta in permisul port arma fara atata zarva?

multumesc .
am cumparat legal o arma cu aer comprimat din magazin cu factura in anul 1997.ce pot face acum cu ea sa intru in legalitate.mentionez ca posed permis port arma neletala.
nu am gasit in lege referire la cei care au fost detinatori legali pana la am legii in 2004.

va multumesc