Sa inteleg ca avocatul meu care s-a ocupat de procesul anularii acelui certificat si obtinerii certificatului meu, a "omis" sa-mi recomande acest lucru care inteleg acum , este o procedura normala si din moment ce acest avocat cunostea obiectul mostenirii si faptul ca aceste terenuri au fost instrainate fara drept ????? Am ajuns acum in faza in care am iesit din indiviziune cu terenurile extravilane care nu au fost instrainate, dar aceste terenuri sant pe acelasi Titlu de Propritate cu terenurile intravilane care au fost instrainate, in lipsa mea ( am avut un contract in strainatate, avocatii paratelor ( matusilor ) au cerut disjungerea si au scos de la iesire din indiviziune terenul intravilan ( avocatul meu nu a intervenit - sau nici nu a fost prezent ) ideia este ca mia adus la cunostinta acest lucru ( ca s-a disjuns ) abia in ultima luna dar a omis sa ma informeze ca se prescrie aceasta disjungere si nu voi mai putea cere sa ne judecam si pentru acest teren!!! ???? Acum am ramas in pronuntare, avem solutia si asteptam sa se redacteze si sa primim hotararile.
INTREBARE: Cum este posibil sa iesi din indiviziune doar cu o parte din terenurile trecute pe un titlu de propietate si sa ramai in indiviziune cu alt teren???
SI:- Ce sanse mai am sa pot cere cumva sa mi se restituie si partea mea din terenul intravilan, in natura sau evaluata la valoare , in bani.
Am obtinut in instanta o hotarare definitiva si inrevocabila prin care sunt declarat unicul mostenitor legal al defunctului meu tata si este anulat certificatul de mostenitor pe care l-au obtinut in urma declaratiilor mincinoase matusile mele ( au declarat ca tata nu are mostenitori ) INTREBARE : ANULAREA CERTIFICATULUI DE MOSTENITOR DUCE SI LA ANULAREA DOCUMENTELOR INTOCMITE IN BAZA ACESTUIA ( Certificatul de mostenitor fals )??? E vorba de vanzarea unor terenuri - contracte de vanzare cumparare.
Stimati domni / doamne , sunt tatal unui tanar de 17 ani care in Ianuarie 2009 a fost acuzat impreuna cu alti trei tineri dintre care doi majori de viol.
Problema mea este ca am toata convingerea ca nu se pune problema de viol ci de o inteligenta punere in scena pentru obtinerea de despagubiri si de curatirea prestigiului unei fete in fata comunitatii deoarece suntem din mediul rural.
Presupusa victima este o fata arhicunoscuta in comuna si satele invecinate, cu un comportament deviant de la normal, care fugea de acasa fregvent in localitatile vecine unde in diverse case rau famate intretinea relatii sexuale cu diversi, contra anumitor sume de bani Din aceste escapade era recuperata la cererea mamei de un agent de la politia locala, acesta de cele mai multe ori mergea dupa fata in tinuta civila si cu masina propietate si nu a raportat nici o data aceste evenimnte.
Am discutat personal cu diversi "clienti " ai fetei cu diverse "gazde" unde se "caza" si mi s-a confirmat cele ce va-m povestit. Am propus in instanta doar proba cu martori in ceeace priveste gazdele deoarece - politistul nu doreste sa depuna marturie si a raspuns pe linie oficiala; iar "clentii" nu vor sa depuna marturie deoarece ar fi la randul lor pusi sub acuzare pentru act sexual cu minora sub 15 ani. Practic sunt convins ca toata povestea a fost regizata pentru a obtine de la noi bani si alte bunuri deoarece mi s-a propus chiar in fata postului de politie de catre ceilalti parinti sa le platim ceeace cer ca ei ( reclamantii ) vor sa retraga plangerea.Am refuzat fiind convins ca fiul meu nu este in stare de asemenea fapta si dosarul a mers mai departe.Acum ne gasim in faza de fond la apel cu sentinta la primul proces de 4 ani cu executare Fiul meu nu avea 16 ani al comiterea faptei si fata avea 13 ani si 8 luni.Va veti intreba daca nu am avocat - am dar nu a reusit nici macar sa demonteze acuzatia de viol si sa schimbe incadrarea in act sexual cu minor su 15 ani din cauza ca noii martori pe care iam propus nu au fost acceptati de judecator- acesta de altfel, persoana foarte contraversata in Tribunalul Constanta datorita stilului sfidator cu care trateaza cauzele si felului arogant in care vorbeste cu avocatii .Va rog ajutati-ma cu un sfat ce pot face pentru a putea aduce in instanta martori, pentru a diminua repecursiunile pe care le are acest proces asupra noastra.Telefonul meu este 0241/876629 // mail
metartzm@yahoo.com
Multumesc