"Stupiditate" e prea elegant spus.La noi in spital e vorba cred de nesimtire,nepasare si aroganta,si faptul ca te duci sa-ti ceri drepturile ,pentru cei de acolo e ca si cum le-ai cere lor bani din buzunar.Si plus de asta nu cred ca-i impresionez cu actiunea in judecata,ca EI sunt obisnuiti cu astfel de proceduri(spitalul este dat deja in judecata pentru alte probleme).
Multumesc pentru raspuns,dar din pacate in legea 330 sectiunea 3 (premii)am gasit doar art.24 si 25;nu de alta,dar as fii vrut sa-mi listez articolul si sa ma duc cu el la Biroul Personal.
Da,cam asa suna faptul ca am intrerupt serviciul si am ramas in concediu ingrijire copil pana la varsta de un an jumate.Lucrez ca si asistenta medicala la un spital de stat,iar in timpul cat am stat acasa in concediu am reusit sa promovez examenul de grad principal si sa absolvesc facultatea in domeniul meu .Cand am reinceput serviciul in luna februarie 2010,am constatat ca mie nu mi se va mari salariul.ART.17 din Legea 330 spune acest lucru,sau nu? Intrebarea mea ,va rog,este dupa cat timp voi avea si eu salariul adus la zi.Va multumesc si astept raspuns!