avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Activitate cioata8787

Activitate cioata8787

Răspuns la discuția furt calificat
Va multumesc pentru ajutor, imi cer scuze daca am deranjat si sper ca totul sa se termine cu bine. Un Paste fericit!
Răspuns la discuția furt calificat
Imi poate spune cineva ce a trecut prin aceste momente ce i s-a intamplat dupa solutionarea cazului. Sunt foarte speriat si nu o sa m-ai incalc legea niciodata, insa pana nu ti se intampla nu realizezi ca poti ramane marcat pe viata.:(
Răspuns la discuția furt calificat
Nu ne-au spus ca n-i s-a intocmit dosar penal, ci doar ca procurorul v-a decide unde v-a incadra fapta si ca exista sanse sa fie doar o amenda administrativa. In functie de ce criterii se poate considera ca prezentam un pericol public tinand cont de suma de 850 ron si ca am participat 4 persoane. Nu ne putem permite un avocat deoarece suntem studenti si avem situatii financiare precare. Cat timp v-a dura solutionarea cazului si daca avem vreo sansa sa avem cazierul curat dupa finalizarea lui. Va multumesc anticipat!
Discuție furt calificat
Impreuna cu 2 prieteni am scos produse dintr un magazin, cunoscandu-l pe casier ce nu ne-a scanat anumite produse, in valoare de 850 lei si am fost prinsi imediat ce am trecut de casa pentru ca am fost vazuti pe camerele video. Am platit valoarea produselor ulterior dar a fost chemata si politia ce a intocmit un proces verbal la fata locului si ne-a dus la sectia de politie unde am dat declaratii toti inclusiv casierul. Am declarat ca ne cunoastem dar ca nu am planificat furtul si am fost incadrati la furt calificat, iar casierul la complicitate. Ne-au spus ca e posibil sa ne dea doar o amenda administrativa deoarece suntem la prima abatere. Ce putem face pentru a nu se ajunge la dosar penal?