avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Activitate ralukbaz

Activitate ralukbaz

Va multumesc pentru raspunsul dumneavoastra.

In FD nu apare cuvantul similar.
La Capacitatea tehnica si/sau profesionala sunt scrise urmatoarele ''Lista a principalelor livrari de produse continând valori, perioade de livrare, beneficiari, indiferent daca acestia din urma sunt autoritati contractante sau clienti privati. Livrarile de produse se confirma prin prezentarea unor certificate/documente emise sau contrasemnate de o autoritate ori de catre
clientul beneficiar. În cazul în care beneficiarul este un client privat si, din motive obiective, operatorul economic nu are posibilitatea obtinerii unei certificari/confirmari din partea acestuia, demonstrarea livrarilor de produse se realizeaza printr-o declaratie a operatorului economic''.

Nu inteleg de ce au cerut o asemenea clarificare avand in vedere ca Nu s-au solicitat livrari similare.
Ne putem baza pe vreun articol din lege in care li se interzice schimbarea detaliilor din FD dupa deschiderea ofertelor?
Va multumesc
Buna ziua,
Am participat acum cateva zile la o licitatie in care se cererea depunerea Listei principalelor livrari de produse in ultimii 3 ani. Documentul respectiv a fost depus de noi in cadrul documentelor de calificare.
Astazi am primit de la autoritatea contractanta o cerere de clarificari in care ni se cere depunerea Listei principalelor livrari de produse similare in ultimii 3 ani.

Cuvantul similar nu apare in nici in fisa de date a achizitiei, nici in anuntul de participare.

Tin sa mentionez ca firma noastra nu are livrari de produse similare in ultimii ani dar am depus oferta tocmai pentru ca nu se solicitau livrari similare.
Ce putem face in acest caz?
Multumesc
DA, am terminat Facultatea de Litere. Si nu inteleg de ce trebuie sa fii ironica?? Pur si simplu ma gandeam ca trebuie completat un formular unde trebuia sa-ti pui semnatura si stampila..nu o simpla foaia A4..Daca tot ai mai multa experienta si poti sa ajuti pe cineva, nu trebuie sa-i vorbesti pe un astfel de ton..
Oricum, multumesc:)
Buna ziua!
Am primit si eu de la Ministerul Justitiei autorizatia de traducator, si trebuie sa ma inregistrez in termen de 60 d zile la tribunal. Ce nu stiu este cum sa fac rost de specimenul de semnatura? Ma puteti ajuta va rog:)