Am avut un accident in 12/03/2010 in care a fost implicata si o masina cu numere de Germania. Vinovat de producerea accidentului a fost cel care conducea masina inmatriculata in Germania ( in urma verificarilor la fata locului s-a dovedit ca acesta avea permis de conducere fals , motiv pentru care i s-a deschis dosar penal). Proprietarul masinii care era in dreapta are actele masinii care e inscrisa pe numele unui cetatean neamt, dar din primele verificari pe care le-au facut cei de la societatea de asigurari masina nu era in circulatie la data accidentului. Ce masuri trebuie sa ia politia in acest caz in privinta proprietarului masinii? Era politia obligata sa verifica masina la data accidentului? Pentru ca numai in 07/04/2010 s-a cerut verificarea masinii.
De ce politia romana nu poate urgenta verificarea unei carti verzi emisa de o alta tara si de ce nu se implica in a verifica daca o masina inmatriculata in alta tara are numere valabile?
Am avut un accident in 12/03/2010 in care a fost implicata si o masina cu numere de Germania. Vinovat de producerea accidentului a fost cel care conducea masina inmatriculata in Germania ( in urma verificarilor la fata locului s-a dovedit ca acesta avea permis de conducere fals , motiv pentru care i s-a deschis dosar penal). Proprietarul masinii care era in dreapta are actele masinii care e inscrisa pe numele unui cetatean neamt, dar din primele verificari pe care le-au facut niste prieteni de acolo reiese ca aceasta masina nu apare ca fiind inmatriculata in GERMANIA, iar cei la care am deschis dosar de dauna - AVUS INTERNATIONAL - imi pot da raspuns in maxim 3 luni.
Ce pot face pentru a-mi repara masina si a-mi recupera daunele mai repede?