Cred ca va-ti inselat in ceea ce prveste concluzia anchetei referitoare la culpa italianului .Acesta isi va primi pedeapsa asa cum prevede codul penal.,hOTARARE DEFINITIVA.
In cazul in care politia s-a auosesizat MAI ESTE NEVOIE DE O PLANGERE?Lucratorul de politie care instrumenteaza acest caz mi-a comunicat ca s-a intocmit un dosar cu cele constatate ,s-au luat probe de sange atat tatalui meu cat si cainilor,dar nu au venit rezultatele.Trebuie sa astept aceste rezultate,sau pot depune plangerea.Unde trebuie depusa aceasta?Despagubirile pe care vreau sa le cer nu sunt pentru mine ,ci pentru mama mea care are 60 de ani si va avea probabil o pensie de urmas in valuare de 400 lei.exista un termen in care eu trebuie sa depun o plangere.FAPTELE S-AU PETRECUT PE DATA DE 10.03.2010.Va multumesc.
Ma adresez dumneavoastra in speranta ca ma puteti ajuta.Tatal meu care locuia undeva in Tulcea ,la sat,incheiase o intelegere verbala cu un vecin,cetatean italian,sa aiba grija de cainii acestuia,4 la nr.,2 labradori si 2 caini lup.Tatal meu trebuia sa le dea de mancare iar pe timp de zi sa lase liberi in curte labradorii ,iar noapte cainii lupi.Respecta aceasta intelegere de aproape 6 luni,timp in care a fost platit cu o suma de bani.In urma cu o saptamana in timp ce a dat drumul cainilor lupi,in curtea italianului,cainii s-au repezit asupra tatalui meu devorandu-i gambele membrelor inferioare .si provocandu-i decesul.Cum il pot actiona in judecata si daca politia s-a autosesizat mai trebuie depusa o plangere,daca da unde?