avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Activitate adipir

Activitate adipir

multumesc frumos pentru amabilitate !

Eu ,oricum afisez lunar situatia individuala a incasarilor precum si a platilor (cu chitantele aferente si beneficiarul platii. Este vorba doar de o hartie in format excel cu 3 coloane ,din care rezulta ca am platit tot ceea am incasat. Astfel toti membrii asociatiei au un control al banilor platiti de fiecare in parte.
Buna ziua !
As dori sa aflu noutati in ceea ce priveste legislatia in domeniul functionarii asociatiilor de proprietari.
Am aflat la stiri ca parlamentul a modificat legea prin aceea ca trebuie afisate toate cheltuielile restante la furnizori...alte schimbari.
Va multumesc anticipat !
NU SE APLICA LEGEA PENTRU : contractele incheiate intre profesionisti si consumatori !!!
•Prin "profesionist", legea intelege orice persoana fizica sau juridica, care exploateaza o intreprindere cu scop lucrativ.
Asadar, cred ca nu se aplica si asociatiilor de proprietari ,care reprezinta CONSUMATORII INVOCATI IN LEGE.
INTRE FURNIZORII DE UTILITATI SI ASOCIATII DE PROPRIETARI SE VA APLICA IN CONTINUARE LEGEA 230/2007 .CE PARERE AVETI ??
Buna ziua !
Va rog daca poate atasa cineva un model de decizie de incetare a contractului individual de munca, datorita pensionarii unui salariat din invatamant,cu inserarea legislatiei aflate in vigoare.
Va multumesc anticipat !
Răspuns la discuția calcul penalitati intretinere
Sunt satul de "tras de urechi" . Daca nu doreati sa ajutati de ce mai raspundeti ?
Cunosc foarte bine legea ce se aplica asociatiilor ? Nu de sfaturi am nevoie !
Am rugat daca cineva are un programel cu formule introduse sa-l poata posta- daca vrea- daca nu, nu ! Sa aveti o zi buna !
VA MULTUMESC PENTRU BAZA LEGALA- PE CARE O STIU. Eu va rugam sa postati -daca se poate- un programel in excel ,sau altfel care sa calculeze aceste penalizari ,fiind nou in domeniu.
Va multumesc anticipat !
Buna ziua ! sunt presedinte de asociatie de proprietari. Se stipuleaza in contract ca dupa a 30-cea de zile de la termenul scadent se aplica penalitati la sumele restante.
Conform deciziei AG si a comitetului executiv penalizarile vor fi calculate astfel : 0,01 % pentru fiecare zi de intarziere.
Regularizarea/citirea apometrelor se face la sfarsitul fiecarei luni - concomitent- cu cele generale de pe scarile blocurilor si citirea celor individuale.
Trimiterea adreselor oficiale privind indexele si facturarea serviciilor se face pe data de 1 ale fiecarei luni.
Va raman indatorat daca puteti posta un program pentru calcularea acestor penalizari, care sunt un vesnic motiv de scandal. Daca s-ar plati la timp si toti omaneii ar fi constienti nu s-ar ajunge aici !
Va multumesc anticipat !
Penalitati la apa rece + canalizare + salubritate(gunoi menajer) Multumesc frumos !
Buna ziua ! va rog daca doreste cineva sa posteze un programel excel , sau in alta forma privind calculul penalitatilor pentru apa rece si canal-meteorica .
Multumesc frumos ! adresa mail cerna_adi60@yahoo.com
Multumesc anticipat !
CUM POT DESCHIDE O ACTIUNE IN INSTANTA PRIVIND RETINEREA ABUZIVA A APEI METEORICE PE FACTURA ASOCIATIEI DE PROPRIETARI.
PE CE LEGISLATIE SE BAZEAZA FURNIZORII DE APA CANAL, DE ISI PERMIT SA NE BAGE MANA IN BUZUNARE ?