Am avut pe rol o cerere de emitere a somatiei de plata in baza OG nr.5/2001, avand calitatea de creditor. Debitoarea a solicitat suspendarea cauzei in temeiul art. 16 din Legea 137/2002 modificata prin OUG nr. 208/2002 fiind in administrare speciala si instituindu-se procedura de supraveghere financiara, toate actiunile judecatoresti s-au suspendat
Din pacate nu am mai cerut repunerea pe rol a dosarului iar acum am primit o citatie pentru perimare.
Va rog sa-mi spuneti daca in momentul de fata mai exista vreo posibilitate de a cere repunerea pe rol a acestei cauze sau se perima de drept si trebuie sa fac o noua cerere de chemare in judecata? Va multumesc
Va rog sa ma ajutati. La somatia de plata mai este sau nu necesara procedura convocarii la conciliere? Daca din momentul actionarii in judecata pe baza OUG nr.5/2001, societatea debitoare a achitat din suma restanta, cererea mea mai are obiect in conditiile in care am deja o sentinta pe intreaga suma iar societatea debitoare a facut cerere in anulare? Imi mentin pretentiile pentru suma ramasa neachitata?