in cazul a doua persoane casatorite exista posibilitatea ca cei doi sa isi separe cumva responsabilitatile? daca unul din soti este iresponsabil si de ex. isi face datorii prin credite sau prin propria firma cum se poate face astfel incat celalalt sot sa nu fie afectat de aceste creante? situatia e cu atat mai sensibila cu cat respectivul sot nu anunta aceste creante decat atunci cand este deja prea tarziu.
Am o firma care a lansat deja site-ul (un magazin virtual), inclusiv optiunea de abonare la newsletter. Deja s-au facut cateva cumparaturi si unii clienti sau vizitatori s-au abonat deja la newsletter. Intre timp am aflat ca trebuie sa transmit acel formular ANPC pentru inregistrarea ca operator de prelucrare a datelor cu caracter personal.
Intrebarea mea este: daca transmit acum acel formular sunt pasibil de amenda?
impreuna cu cei de la CAR am reevaluat imprumutul contractat de la acestia.
nu am semnat un contract inca dar am inceput sa achit deja conform intelelegerii.
am achitat deja doua rate. ratele sunt mai mici acum decat cele initiale.
ciudat este ca deja mi-a venit acasa PROCES-VERBAL DE STABILIRE A CHELTUIELILOR DE EXECUTARE in cuantum de 2000 lei. din 23 martie.
desi am achitat pe 10 martie cei de la CAR nu mi-au spus nimic de actiunea lor.
procesul verbal isi mai are valabilitate daca am chitante cu cele doua sume deja platite? isi continua actiunea lor cursul?