Buna ziua! De curand am aflat ca sunt insarcinata, iar contractul meu de munca este pe timp partial, adica pe 2 ore. intrebarea mea este: ca sa intru in concediu de maternitate trebuie in ultimele 12 luni sa am obligatoriu 8 ore? sau nu conteaza perioada, ci doar sa fii angajat?
Multumesc
Buna ziua, suntem proprietarii unui apartament prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila, vrem sa-l vindem pentru a despagubi cei 2 frati cu care ne-am judecat pentru apartament,dar nu avem cadastru la apartament. Cum procedam?
pai si presupun ca lucrul asta avocata trebuia sa-l stie...
bun...si dupa dezbaterea succesiunii, dosarul se va redeschide impotriva mostenitorului? nu am mentionat k sotul meu se judeca pe acel apartament cu ceilalti 2 frati ai lui...
Buna seara! sper sa ma lamuriti si pe mine...intr-un proces cu asoc de proprietari pentru neplata datoriei la intretinere...asoc de proprietari a dat in judecata pe tatal decedat al sotului meu...sotul meu a apelat la o avocata care i-a garantat succesul acestui proces in favoarea lui, precum si plata cheltuielilor de judecata de catre asoc de proprietari, dar....azi l-a sunat sa-l informeze ca procesul s-a suspendat fara nici o decizie definitiva si irevocabila....
intrebarea mea este: care sunt motivele pentru care un proces aparent simplu, se suspenda?