avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cadastru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cadastru

Buna ziua, suntem proprietarii unui apartament prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila, vrem sa-l vindem pentru a despagubi cei 2 frati cu care ne-am judecat pentru apartament,dar nu avem cadastru la apartament. Cum procedam?
Cel mai recent răspuns: victorina , utilizator 11:53, 22 August 2011
Contactati un expert in cadastru de pe ste-ul Agentiei nationale de cadastru si publicitate imobiliara din localitatea dvs. el se va ocupa si de intabularea apartamentului. Dupa acea puteti vinde prin notar.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente necesare AneMariDorina AneMariDorina Doresc sa-mi cumpar un apartament. Ce acte trebuie sa am asupra mea ca si cumparator si ce documete trebuie sa aiba cel care vinde? Ce taxe ar trebui sa achit ... (vezi toată discuția)
Apartament in indiviziune dariad dariad Situatia este urmatoarea: eu si fratele meu mostenim in indiviziune un apartament cumparat acum 10 ani de tatal nostru. La sfarsitul Certificatului de ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament il_so il_so Ce acte sunt necesare pentru vanzarea unui apartament?si de unde anume se obtin aceste acte? (vezi toată discuția)