In Statut nu este prevazuta o perioada anume de la care se preiau atributiile in astfel de situatii si nici in sedinta Ad Gen nu s-a specificat o anumita data de aceea am considerat ca din 21 aprilie ar fi trebuit sa inceapa demersurile pentru a prelua activitatea.
Buna ziua,
In data de 20 aprilie a.c. a avut loc Ad Gen a Asoc de Proprietari reconvocata data la care sa hotarat schimbarea comisiei de cenzori in data de 18 mai a.c. s-au afisat listele de intretinere, insa semnate de catre vechea comisie de cenzori. In momentul in care a fost intrebat presedintele de ce semneaza tot comisia veche explicatia a fost: "ca listele cuprind contributia la intretinere pt luna martie. Mie personal nu mi se pare logic.
In consecinta, cine era in masura sa semneze si evident sa verifice legalitatea ca cenzor in data de 18 mai a.c. comisia existenta inainte de 20 aprilie sau cea constituita dupa aceasta data.
In cazul demisiei presedintelui sau a modificarii componenţei comitetului executiv este necesara intocmirea unui act aditional la statutul asociatiei de proprietari sau este suficient procesul verbal de şedintă a adunării generale a proprietarilor în care s-a consemnat acest lucru?
As dori sa stiu cine tine contabilitatea in cadrul unei asociatii de proprietari, si in ce act / acte normative este prevazut.
Totodata as mai dorii sa stiu cum poate fi solicitata o expertiza economico-financiara pentru o asocia'ie de proprietari.