multumesc mult pt raspunsuri.O sa mai vorbim maine dupa ce voi avea o discutie cu el. Sper sa se razgandeasca si sa nu mai am nevoie de consultanta pt divort
ce sanse am pt a ramane fata la mine si ce trebuie sa fac pt asta? tinand seama ca eu am stat cel mai mult cu ea si este foarte legata emotional de mine si eu de ea?
motivul pt care vrea sa divorteze este faptul ca am gura putin cam mare si ca vorbesc cand nu trebuie. Dupa parerea lui deciziile sa le ia el, eu nu prea ar trebui sa-mi dau cu parerea ca-l fac pe el sa arate rau in fata celorlalti
ce sanse am ca fata mea de 5 ani sa-mi fie incredintata mie dupa divort. Sotul lucreaza dar din salariul lui avem de platit 3/4 rate si in plus stam cu ai lui in casa. Eu nu lucrez, momentan stau si ma ocup de fata, in schimb am casa de la parintii mei care si ei ma mai ajuta cu bani. Astept un raspuns cat mai repede. Precizez ca eu nu vreau sa divortez dar sotul meu da. Poate divorta daca eu nu vreau? Conteaza starea financiara si dorinta de a nu divorta pentru incredintarea copilului mie?