Am consultat un Avocat si voi depune plangere penala la parchet, pt inselaciune, si de ce mi-a fost ascunsa suma de plata timp de doi ani, ea nu a aparut pe lista
In primul rand va multumesc pentru informatiile primite, dar firma care ar fi trebuit sa repare, mi-a spart doar mie tavanul si pardoaseala si au lasat asa, iar terasa nu a fost izolata deloc, am izolat-o eu dar pentru scurt timp pentru ca sa stricat din nou, motivul? Am un vecin adica mai multi care au pus stapanire pe terasa unde isi fac diverse treburi, de exemplu apa care ma inunda miroasea a clor si benzina, se spala piese de masina si bicilete cu benzina pe terasa, sunt extrem de necivilizati si violenti, iar unul ma si amentintat sa nu indraznesc sa zic ceva de terasa adica sa o inchida, a raspuns ca citez" El unde isi pune muraturile, si paturile si covoarele unde le usuca" iar apa curge din ele pe terasa, nenorocirea face ca intrarea pe terasa este deasupra mea iar acolo toata lumea urca, din cate am vazut Presedintele este prieten bun cu cei de la firma, care au pus si apometrele la tot blocul, eu am chemat pe altcineva sa imi puna apometre, si s-au suparat, mai ales cand erau pe terasa chipurile sa constate defectiunea Presedinta adica nevasta Presedintelui, a spus ca citez" Bai Adriane ia baga la plata si blugi tai, in deviz pentru ca s-au murdarit" In concluzie a reiesit ca sunt Presedintele si firma de instalatori sunt foarte intimi. Ce este anormal este timpul, doi ani?!!
Penalizarile in acest bloc sunt de 0,10 la suta
Ce vreau eu sa spun este faptul. Ca la cei 1600 ron restanta din care mi-sau scazut 1000 ron, am intrebat Administratorul pentru ce au fost scazuti acei bani? Si a raspuns : " Pentru reparatiile terasei care nu s-au facut { si acum imi ploua in casa} iar acum dupa doi ani mi-au pus din nou cei 1000 ron plus inca 1000 ron penalizari la cei 1000 adica 2000 ron. Spunandu-mi ca nu am chitanta pentru cei 1000 ron care au fost scazuti acum doi ani, vreau sa mentionez ca atunci cand mi-sa scazut mie au mai scazut la mai multe persoane din bloc, sume considerabile si acum, neaga ca ar mai fi scazut la cineva. Ei m-au adus in situatia asta cosider eu in mod deliberat, fiind in imposibilitatea de a plati asemenea suma avand un venit de 459 ron lunar. Consider ca fiind in imposibilitatea de a achita o suma asa mare, sa imi ia casa si sa o vanda la licitatie. Mai este o problema acum cativa ani am fost plecata din Bucuresti am facut cerere sa ma scoata de la intretinere pe un termen nedeterminat, am ajuns mai repede decat era preconizat, si cand m-am uitat pe lista eram trecuta cu 2 persoane...... desi nu locuia nimeni, altadata am am achitat din suma restanta jumatate din ei, si imediat au gasit motiv cum ca: Au stat la mine 3 fete. citez " Asa i-au spus unul din vecini", am cerut recalculare dar nu sa rezolvat nici pana in ziua de astazi. Unei vecine i-au scazut 5000 ron pentru ca penalizarile erau mai mari decat suma ei restanta, este o vecina cu restanta foarte mare.
Me refer la cu totul alceva, la faptul CA MI-AU SCAZUT 1000 RON ACUM 2 ANI SI ACUM VOR ACESTI BANII INAPOI PLUS O PENALIZARE DE 1000 RON AU TRECUT DOI ANI DE ATUNCI, DE CE NU AM FOST ANUNTATA MAI DEVREME CA SA FACUT O GRESEALA L-AM INTREBAT PE ADMINISTRATOR SI MI-A RASPUNS CA ESTE PENTRU REPARATII CARE NU S-AU FACUT SI EU CE VINA AM???? L-AM PUS EU SA GRESEASCA LISTA PLUS CA ESTE ANALFABET EU STIU CA ASEMENEA GRESELI SE PLATESC DE CEI CARE LE AU FACUT
Este adevarat ca sunt restantiera, la intretinere acum doi ani aveam 1600 ron restanta, au schimbat lista si m-am trezit ca au disparut 1000 ron, am intrebat administratorul si mi-a raspuns ca este pentru fondul de reparatii si terasa care nu este reparata si imi curge apa pe pereti, mucegai etc. Acum am ajuns la aceasi restanta tot de 1650 ron dat fiind faptul ca nu am cu ce plati, am tot platit dar nu toata suma, problema este ca acum dupa doi ani avand restanta de 1640 ron am achitat 700 ron au ramas 9500 ron de plata. Cand sa ma uit pe lista am simtit ca mi-se face rau era trecuta suma de 2950 ron. Am fost la presedinta de bloc adica nevasta presedintelui, si mi-a raspuns ca au pus acei 1000 ron de acum doi ani plus penalitati de 1000 ron adica 2000 ron de plata. De ce ? Nu au venit imediat ce au facut greseala nu dupa doi ani si cu penalizari de 1000 ron???? Mi-a raspuns presedinta care de altfel este foarte obraznica cu locatarii cu toate ca mai mult de 90% suntem proprietari si ne pune sa semnam in fiecare an pentru constituirea asociatiei de proprietari si tot nu se realizeaza. Plus ca sunt abuzuri peste abuzuri dupa 90 zile orice restantier este obligat la penalizari, aici nu este asa sunt unii care nu platesc sunt favorizati, unul din locatari si el restantier mi-sa laudat ca are o smecherie cu administratorul si el nu plateste penalizari, plus ca am fost plecata din tara cu cativa ani in urma si am revenit mai devreme, iar pe lista eram trecuta cu 2 persoane desi am facut cerere pe perioada plecarii sa ma scoata. Nu dispun nici de o suma substantiala de banii ca sa i dau in judecata, daca le zic ceva imi raspund ca au spate la primarie si nu am ce sa le fac.X-(