avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Activitate gina goaga

Activitate gina goaga

Răspuns la discuția expertiza unei masini "aranjata"
Am posibilitate sa cumpar 3 masini VW Touran din 2004 , cu foarte multe optiuni( 10 airbaguri, 12 boxe, navigatie, tv, telefon, 140 cp, proiectoare, dublu climatronic si multe altele - identice cu masina despre care am povestit) la pretul de 3000 euro fiecare, cum spui tu. Daca tot vrei sa te implici si sa imi dai o parere care sa ma ajute cu ceva, ai putea sa-mi spui unde gasesc astfel de masini la acest pret. Daca nu, te rog pastreaza-ti parerile ptr tine si mai consulta piata, o astfel de masina ajunge la 8000 euro in orice targ si pe orice site in domeniu. Daca vrei un exemplu, un logan din 2004 costa 3000 euro, diferenta sa o faci tu. Multumesc !
O masina face subiectul unui proces de partaj, pe langa multe altele. Dat fiind faptul ca masina o foloseste paratul, acesta a "aranjat" cu experta sa scoata o evaluare foarte mica ca si pret, deoarece se stie ca va ramane la el ptr ca are si dreptul de folosinta, care este un avantal! CE SA FAC???? avand in vedere ca suntem la o a doua evaluare a acestei masini. Avocatul meu zice ca, sub nici o forma nu vom mai obtine o alta evaluare! In acelas timp , nu pot permite aceasta situatie! E inadmisibil sa evaluezi o masina VOLSWAGEN TOURAN din decembrie 2004 la 3000euro.Ajutati-ma va rog! Invatati-ma ce sa fac!:((