avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Activitate viorica84

Activitate viorica84

Răspuns la discuția admitere sng 2010
cand au afisat calendarul estimativ nu se stia ca o sa organizeze in februarie acest concurs. ESTIMATiv..... poate suferi modificari#-o
-cand au afisat calendarul estimativ nu se stia ca o sa organizeze in februarie acest concurs.
-dupa cum scrie si in legile de organizare concursul se organizeaza o data pe an
( o data a fost deja in februarie)
-s-a propus o modificare a legii de organizare si de asta asteapta raspuns de la csm, daca aproba aceasta modificare se va mai organiza inca un concurs, daca nu ...NU.
PANA ATUNCI SPOR LA INVATAT
dupa ce termina sng-ul un grefier fara sa fi avut vechime in munca si in specialitate ia in mana 24 de mil.
in lege spune ca exam e anual. inca nu se stie daca se va mia organiza sau nu, oricum ideal e sa va pregatiti pt orice eventualitate. invatati strict ce e in tematica, doar titlurile si subtit, respective. aveti grija ca legile sa fie actualizate , cele de pe site-ul grefieri. ro nu sunt. cautati pe net ultimele modificari.
cititi mai atent legile si veti vedea ca acest examen se organizeaza anual. conf. lg. 567/2004 art 6. alin. 1
ora 10, cica vineri ar afisa
dar treb sa ne dea mai multe detalii, la ce ora incepem, care e structura anului scolar, planul de invatamant...
m-am tot uitat pe grefieri.ro si nu gasesc nimic despre inceperea cursurilor. voi ati gasit ceva? stiu doar ca incepem pe 3 mai
eu stiu ca indemnizatia e mai mica, e vreo 8 mil si un pic brut, in mana ramanem cu putini bani
care e diferenta intre cei care termina SNg-ul si cei cu inacadrare directa?