Multumesc de raspuns, dar ce demersuri pot sa fac? Nu am nici o posibilitate sa dau de persoanele in cauza. Iar carnetul de munca l-am predat cu proces verbal pentru a fi depus de catre ei si inregistrat la ITM dupa inregistrarea contractului, lucruri ce nu s-au intamplat.
Buna ziua. Am si eu o mica problema. Am fost angajat un an de zile, 2007-2008 la o companie care a dat faliment anul trecut. In martie anul trecut "am incercat" sa ma angajez la o companie in Cluj, am semnat contract, am predat cartea de munca cu proces verbal, numai ca demersurile nu s-au finalizat. Contractul nu s-a inregistrat la ITM, nu m-am mai angajat la ei. Eu sunt din Tg Jiu deci a fost destul de greu sa ajung, destul de neclar, chiar, cu toata situatia. Pana sa ma lamuresc, m-am angajat in alta parte, in Bucuresti, iar timpul liber s-a dus si nu am mai avut timp sa ma intalnesc cu ei sa preiau cartea de munca. Am incercat sa sun la numarul de il aveam de la ei, e deconectat. Pe net la datele juridice e alt numar, al avocatului care a constituit firma. Sa imi iau liber si sa ma duc pana in Cluj, imi e teama ca nu gasesc nimic la sediu si pierd timp si bani degeaba.
Ma gandeam sa declar pierdut carnetul, dar o sa am probleme cu adeverinta de vechime de la fosta firma. Aveti vreun sfat si pentru mine?:)