avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Activitate Jan Voljan

Activitate Jan Voljan

Răspuns la discuția admitere inm 2010
Buna ziua si spor la invatat !

va rog frumos sa ma ajutati !

Unde se afiseaza lista candidatilor inscrisi la concurs admitere INM ?

Va multumesc si va doresc o zi cat mai frumoasa !!!
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
Deci merge vorba de regulamet de examen unic , data unica etc. Deduc ca va fi grila .
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
3.
După art. 1 alin. (2) se introduc trei noi alineate 21, 22 şi 23 cu următorul conţinut:


Art. 1
„(21) – Caracterul unitar al examenului implică respectarea următoarelor principii: regulament de examen unic, dată unică de examen, identitatea materiei de examen şi a modalităţilor de examinare, subiecte unice cu acelaşi grad de dificultate şi identitatea criteriilor de evaluare la nivel naţional.
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
aacristinaaa a scris:

Le-am mai spus si eu,dar oamenii:hammer:


Pai te rog si eu din suflet nu mai dezvolta subiectul !
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
Va rog respectuos sa ma scuzati , este ultimul comentariu postat de mine pe aceasta tema !

quiras , iti multumesc respectuos pentru sfat il accept , sa stii ca nu este rau sa recapitulezi !

urmareste te rog postarile tale anterioare pe acest portal si o sa vezi ce probleme grave ai matale si la gramatica si la ortografie etc . Vad ca esti dependent de DOOM 2 , DEX ,eu inteleg ca este complicat dar totusi daca dai si tu un sfat argumenteza la obiect si nu mai redacta cu greseli , eu tot am insistat sa explic ca nimeni nu este perfec si ca unele probleme se pot redresa si ca omul poate fi inteles etc , insa astazi am observat ca matale esti mai mult ca " perfectul" .As dori sa mai spun ceva , insa nu meriti , pentru ca mi-ai dat un sfat bun , dar nu ai luat in considerare ca la acest capitol ai proble si mai grave .

Jan Voljan
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
In primul rand , va rog respectuos sa va uitati la postarile Dumneavoastra anterioare inainte sa ma corectati , oricum va multumesc si critica o accept intradevar am facut greseli si anume ( nu am unit De ja ( corect :deja ) inalfabet (corect :analfabet ) aceiasi situatie (corect : aceeasi situatie, varianta corecta femenin singular se scrie aceeasi ) masculin plural se scrie cu aceiasi ) !

Nu vreau sa fiu rautacios insa doresc principial sa va demostrez ca nu santeti mai perfecti si intr-o maniera cat mai prietenoasa voi expune urmatoarele :

Asa cum am subliniat exista unele probleme de tehnoredactare , iar pentru unii probleme de logica , etc.

Pentru larisa24 si pentru ceilalti nota bene : exista deosebire intre gramtica si ortografie , cand spre exemplu : ai redactat un text si ai scapat o litera ,ori ai scapat ceva , aceasta scapare se defineste : greseala ortografica daca scrii cu picsul ori de tehnoredactare (atunci cand redactezi ) , gramatica are un rol aparte insa cu ortografia se completeaza , sant interdependente . Avand in vedere ca i-ati criticat pe forum pe cei care scriu (redacteaza ) cu greseli nici macar nu ati fost in stare sa-i incadrati intro fapta anume .Spre exemplu daca o persoana vorbeste corect si atunci cand scrie , redacteaza , formuleaza frazele corect , sau perfect :el stie gramtica bine, in conditiile in care aceasta persoana in frazele lui perfecte a scapat o litera sau a facut o alta greseala , in acest caz el ori nu este atent ori nu cunoste ortografia , sau in libaj simplu :nu cunoaste scrierea corecta a cuvantului etc. Prin urmare va invit respectuos sa nu fiti rautaciosi avand in vedere ca nu santeti in masura macar sa vorbiti la obiect , pentru ca asa cum am spus mai devreme :lumea e dura si desteapta , pana nu ajunge si ea in aceiasi situatie ........ penibila cum ati ajuns si Dumneavoastra acum , in special larissa84 , adica in acel moment in care cineva ii demostreaza ca nici aceasta lume nu este perfecta, ceea ce trebuia de demostrat din partea mea .

Oricum va doresc mult succes si rializari , iar pentru utilizatorul mamalujonval , transmit urmatoarele in conditiile in care Dumneavoastra nu doriti bani din meseria Dumenavoastra practicata , nimeni nu va interzice sa munciti pe gratis este dreptul Dumneavoastra, iar in conditiile in care in rialitate visati la masini i restul comoditatilor din viata , si respectiv luati bani , si va prezentati aici drept altruist , va aduc la cunostinta ca nu santeti sincer si va pacaliti insusi pe Dumenavoastra si incercati si pe ceilalti si va dati drept cloun .Pacat ca nici macar pe un forum juristii nu pot discuta civilizat , oricum nu cred ca am discutat cu juristi , pentru ca in meseria acestora lucrul cel mai important in orce inprejurare este sa fii cat mai lucid , sa argumentezi concret stric la obiect , si sa intervii cu argumente solide , circul si clounada se practica in alta parte si cand am nevoie de circ , merg la circ si imi place foarte mult circul ....cand o sa am timp am sa merg . Iar in conditiile in care juristii nu fac deosebire intre gramatica si ortografie si in acelasi timp critica pe altii fara rusine , este foarte grav si rusinos stimati colegi . Eu nu am intentionat sa critic pe nimeni pe acest forum si nici ortografia acestora, am incercat sa prezint punctul meu de vedere si sa demostrez ca in cea mai mare parte de vine este sistemul actual care impiedica tinerii juristi sa reuseasca in viata , in special ii impiedica pe cei care pornesc de jos .

Succes tuturor ,si nu mai fiti rautaciosi , rautatea etc fac parte din incultura ,
Răspuns la discuția Admitere Barou 2010
Va salut , am urmarit cu suficienta atentie parerile inserate pe acest forum cu privire la gramatica , cu unele sant de acord cu unele nu, argumentele sant foarte subiective , eu sant convis 100% , in conditiile care spre exemplu , prin absurd , BAROUL ar organiza o dictare , 100 % va alege un text complicat si il va dicta nu ca la copii de clasa a doua , dar ca la oameni pregatiti , cu o viteza maxima, doar nu va ganditi ca o sa va dicteze ceva de clasa intai si pe selabi ?? , o sa vedeti ca la finalul dictarii o sa fiti dezamagiti de gramatica Dumneavoastra si pe urma o sa dati vina iarasi pe altcineva , si aici nu e problema ca santem inculti , necunoscatori de gramatica , intervin alte motive ,emotii , etc . Vreau sa spun ca nu trebuie sa exageram . Am vazut spre exemplu foarte multe sentinte redactate de catre grefier cu foarte multe greseli, eu sant sigur ca cineva o sa spuna ca acest grefier nu stie gramatica, insa eu am sa sustin ca sant greseli de redactare (Tehnoredactare ) etc. Bineinteles nu trebuie sa gasim mereu scuze . De ja nu mai santem in Roma antica , unde se scria cu penita , si nu cred ca intocmiti contractele cu picsul ,etc acte ,santem in era calculatorului , tehnoredactarii etc , ! E bine sa cultivi in tine toate calitatile . Am vazut ca unii spun ca ar fi bine, sa sustinem examen la vorbit , ca unii vobesc cu prune in gura etc, aici iarasi , pareri extrem de subiective, pai eu pot sa gasesc undeva la tara si am vazut personal , un om care are doua clase , insa el este un orator in tot sensul cuvantului , iute , istet, de o sa ne facem de ras cu pretentiele noastre si sant foarte multe exemple, sant de acord ca tebuie sa fim pregatiti , pregatirea nu strica din contra , si trebuie sa fim sinceri , cine din toti care comenteaza nu si-ar dori sa intre la barou , cum se zice pe moca ? Sant convins 100% , daca maine BAROUL , face acest anunt ,va dati seam ca absolut toti isi vor depune actele . Problema e ca celelalte generatii au intrat la Barou mult mai usor, si tot aceste generatii ne pun piedici motivand faptul ca satem foarte multi juristi ,ca sant foarte multi inalfabeti in mod special , ca sa detine monopolul , ei nu respecta initiativa si concurenta, pentru ca le este frica . In schimb daca ajungi in BARAOU , o sa platesti taxe care sant pe masura, si o sa le platesti , nu ca esti prost , dar pentru ca nu ai incotro , deci prin urmare insasi sistemul trebuie schimbat , si dupa si regulile se modifica .Oricum va urez mult succes si multa bafta , atentie la redactare (tehnoredactare ) o mica scapare si esti considerat inalfabet , lumea e dura si desteapta , pana nu ajunge si ea in aceiasi situatie ........