avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Activitate needhelp

Activitate needhelp

Buna ziua.
Am un credit ipotecar contractat de la Credit Europe Bank in 2007 pe o perioada de 30 de ani. Cum in prezent ma aflu in situatia de a ma reloca in alta tara, am nevoie sa stiu care ar fi variantele (in favoarea mea) de a renunta la respectivul credit.
In contract este mentionat ca in caz de neplata se pune poprire pe venituri ori in cazul meu, stabilindu-ma in alta tara, nu stiu daca se aplica.
Multumesc.
Răspuns la discuția cartea de munca
Multumesc. Merg mai departe si va intreb: pot gasi prin intermediul acestui site un avocat specializat in astfel de situatii ce ar putea sa ma ajute in rezolvarea problemei mele?
Multumesc! Asa am sa procedez.
Am nevoie de avocat pentru tribunal?
Multumesc pentru raspuns. Imi puteti spune daca acest lucru implica deasemenea costuri financiare, caci la capitolul bani stau deplorabil.
Daca as face si o sesizare la ITM m-ar ajuta in vreun fel?
Multumesc.
Discuție cartea de munca
buna ziua. poate sa ma indrume cineva cum sa procedez pentru a-mi recupera cartea de munca, adeverinta pentru somaj si salariul aferent ultimei luni lucrate la o firma din bucuresti? a trecut deja o luna de cand contractul de munca a fost incheiat iar reprezentantii acestei firme refuza orice dialog pe aceste teme.
multumesc.