avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... relocare vs credit ipotecar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

relocare vs credit ipotecar

Buna ziua.
Am un credit ipotecar contractat de la Credit Europe Bank in 2007 pe o perioada de 30 de ani. Cum in prezent ma aflu in situatia de a ma reloca in alta tara, am nevoie sa stiu care ar fi variantele (in favoarea mea) de a renunta la respectivul credit.
In contract este mentionat ca in caz de neplata se pune poprire pe venituri ori in cazul meu, stabilindu-ma in alta tara, nu stiu daca se aplica.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Ce se intampla concret,daca nu poti achita creditul bancar? patymasul patymasul buna ziua!sper si totodata rog,pe cineva specializat ,care poate sa-mi raspunda,la urmatorul aspect!am citit,pe internet destule variante,discutia este ... (vezi toată discuția)
Care este ordinea la executarea silita ptr un credit ipotecar neachitat , vanzarea imobilului , si apoi poprire pe venituri, vanzare bunuri mobile? znicolae9 znicolae9 In 2008 am cumparat un apartament.cu ajutorul a 2 contracte de credit oferite de aceeasi banca :[b]un contract de credit ipotecar si un contract de facilitate ... (vezi toată discuția)
Comision de risc credit ipotecar banca cristian_pp cristian_pp Am un credit ipotecar la Volksbank incheiat in 2007. Cu riscul de a ma repeta am sa pun din nou problema comisionului de risc, pentru ca raspunsurile nu au ... (vezi toată discuția)