avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters138153

Activitate ContSters138153

Răspuns la discuția ilegalitate
pai ce vrei sa-ti spun . nu e bine sa te joci cu ei . daca ai o datorie achitatio ca dupaia trimit firmele de recuperatori dupa tine si credema nu o sa-ti placa sunt trecut prin asta
parerea mea e sa te duci la directorul bancii si sa vb si poti sai faci si caseritei rau daca vrei dar se rezolva totul nu intra in panica la mine cand a venit samio citeasca contuarul a trimis pe una in stare de ebrietate si mia venit facura de curent 40 milioane. iti dai seama cum am facut cand am vazut factura:O
nu ai ce sai faci ca ei au sistemul facut de asa natura incat sa le fie lor bine nu noua chiar daca ei gresesc. am patito si eu. dar sa rezolvat
pai depinde ce a facut functionara . am patit si eu ceva asemanator dar nu cred ca isi are rost sa ma razbun pe incompetenta dumneaei
am nevoie de un sfat:
in urma unui credit de nevoi personale care nu prea a fost platit am ajuns la firma de recuperari si mi-a spus sa platesc toata suma de 130mil vechi odata,sau in 4 transe,sau sa-mi opreasca din salariu,si nu a vorbit in primul rand frumos,m-a facut ou si cu otet la telefon si mai ales vorbea de aceasta suma parca as fi multimilionar ce as putea sa fac,am vb sa dau cat pot dar a zis ferm nu.pot sa ma trezesc cu ei la usa si sa-mi ia orice bun din casa care nu e pe numele meu?