avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ilegalitate
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ilegalitate

am o intrebare :
am achitat o factura la o banca si nu am fost atent ca mi s-a dat chitanta cu alt nume.am primit somatie de la electrica sa-mi taie curentul.cum demonstrez ca am platit ?
functionara spune ca nu gaseste chitanta cu numele meu,deci nu am platit???ce fac in acest caz?
Daca aveti garantia achitarii sumei la banca respectiva,daca cunoasteti data platii.,solicitati oficial conducerii bancii sa verifice la serviciul contabilitate si sa vi se elibereze dovada de plata
am fost la banca si in aceiasi zi a mai platit cineva aceiasi suma ca si mine si se pare ca eu am primit chitanta acelei persoane
sincer e putin probabil ca cineva sa fi achitat aceeasi suma, in plus pentru plata facturii prin intermediul bancii trebuie sa se efectueze op pe care sa fie mentionat in mod expres nr contractului adica acel cod client. eu cred ca ati fost pacalit si cu banii dumneavoastra s-a achitat o alta factura.
Ati facut sesizare in scris tot in aceeasi zi? daca nu e posibil sa fi pierdut si trenul acesta.
am constatat dupa 1 luna si jumatate..pot sa-i fac rau functionarei.ma pot adresa instantei?
Nu aveti cum dovedi in instanta ca ati achitat, deoarece dovada achitarii unei facturi o reprezinta chitanta pe care dumneavoastra NU o aveti.

Alte discuții în legătură

Consilier client zona rapida bubicsek bubicsek Buna seara. Sotia mea are un credit de la o banca romaneasca. E la zi cu toate ratele pe care le plateste la fiecare sfarsit de luna. Azi a primit un telefon ... (vezi toată discuția)
Fostul proprietar mai are de plata la intretinere odaniell odaniell Buna seara, Am si eu urmatoarea problema ,am cumparat un apartament iar fostul proprietar mai are de platit intretinerea pe luna octombrie ,bani pe care nu ... (vezi toată discuția)
Obligatii la plata prin banca ContSters277537 ContSters277537 Am un client care face plata chletuielilor comune prin banca, ce obligatii de emitere documente fiscale am catre el, in calitate de administrator de bloc? (vezi toată discuția)