avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Activitate bujuxp

Activitate bujuxp

Pe data de 19.02.2010 in fata casei unde avem masinile parcate . Un nene a intreat in a lui tata care s-a dus in a mea. Am fost la politie am incheiat declaratiile mi-au dat procesul verbalk si autorizatiile de reparatie dupa care am fost la asiguratorul respectiv al dmnului rca . Au venit mi-au facut poze mi-au dat 2 note constatare ale masinilor dupa ce au facut poze apoi am solicitat in regim propriu ma-au sunat mi-au comunicat sumele la un una am acceptat si la cealalta am zis ca o bag in service ca-mi oferise prea putin . Apoi m-am trezit cand sa ma duc sa-mi fac cererea de despagubire ca dosarul a fost inantat la daune speciale .
Am asteptat 3 saptamanai dupa care mi-au spus ca am respingere de plata la despagubiri pe motiv : ca nu se cam potriveste accidentul spun ei? AM 10 oameni care au fost de fata cand s-a intamplat accidentul si in ce fel . Eu ce sa fac in cazul acesta de unde sa-mi cer despagubirile . De la cel care m-a lovit sau de la asiguratorul lui rca? Va multumesc si astept un raspuns . PS. pot sa ma duc la csa pentru a rezolva acest lucru sau in instanta? Va multumesc.