avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Activitate Ozone

Activitate Ozone

Multumesc pentru raspuns. N-am fost clar in exprimare, intrebarea mea se refera la: "Ordonanta de urgenta pentru modificarea si completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 158/2005 privind concediile şi indemnizaţiile de asigurări sociale de sănătate", vezi [ link extern ] ?
Stiti cumva daca este aprobata "Ordonanta de urgenta pentru modificarea si completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 158/2005 privind concediile şi indemnizaţiile de asigurări sociale de sănătate". Eu nu am gasit-o in monitorul oficial.
Buna ziua,Am urmatoarea situatie:in urma unei deplasari in interes de serviciu am intocmit documentul intern pentru decontarea cheltuielilor efectuate. Am predat aceste documente sefului meu pentru a fi semnate, acesta tergiverseaza semnarea documentelor, i-am trimis cateva emailuri pe acest subiect.Intre timp firma a inceput demersuri pentru restructurarea pozitiei mele. Intrebarea mea este ce as putea sa fac ca sa evit ca firma sa imi impute aceste cheltuieli, daca trimit o scrisoare recomandata (nu stiu daca sunt lasat sa inregistrez ceva la secretariat) catre conducerea firmei in care cer sa mi se semneze decontul poate fi acest document folosit eventual in cazul in care firma m-ar da in judecata pentru aceasta speta. Singura mea dovada (ca am cheltuit banii alocati pentru deplasarea in interes de serviciu) in acest moment sunt emailurile trimise cu tabelul de decont si situatia facturilor si chitantelor. Va multumesc anticipat.