Oameni buni, incetati cu tot felul de suspiciuni. Va faceti mai mult rau, parerea mea!
Invatati continutul articolului, incercati sa-l intelegeti si veti vedea ca in anumite cazuri vi se va fixa chiar si nr. articolului in mod automat.E aberant sa sustineti ca trebuie sa redati totul ca in cod cu nr articolului exact.TOT CE TREBUIE SA FACEM ESTE SA RASPUNDEM CORECT LA INTREBARE SAU SA INCERCUIM RASPUNSUL CORECT!
@palomita
Eu nu am mai dat niciodata la sng. Am vrut sa dau anul trecut dar s-a amanat concursul. Am incercat doar la inm.
Hai, nu va mai stresati ca este timp si pentru asta...cam de prin iunie asa, dar pana atunci...sa aveti spor!
Sng-ul organizeaza cursuri pentru cei cu studii juridice a caror durata este de 6 luni si cursuri pentru cei cu studii medii sau studii superioare de alta specialitate a caror durata este de 1 an. In ultimii ani s-au dat examene doar pentru cei cu studii juridice.
Poti participa la concursurile organizate de curtile de apel, adica direct pe post, dupa care vei face 2 luni cursuri la sng, trimisa de instanta. Eu asa stiu. Daca vei citi legea iti vei raspunde singura la toate intrebarile.
Sper sa-ti fi fost de ajutor. Spor la invatat, dar urmareste concursurile direct pe post.
Buna,
V-ati achizitionat noile coduri...cele care contin si modificarile conform ,,micii reforme'', nu?
Nu intra sectiunea referitoare la administrarea dovezilor de catre avocat, este o alta sectiune.
La intrebari trebuie sa raspunzi corect, in niciun caz nu este vorba de virgula, articol sau redarea frazei exact. Eu asa consider.
Spor tuturor!
Fetelor, va multumesc pentru aprecieri, dar grilele au fost destul de acceptabile de aceasta data. Am vrut sa raman in priza pentrul sng, pentru ca nu ma asteptam sa iau...nu zic ca nu am sperat asa putin...dar.
Eu am mai dat de cateva ori la inm dupa care am renuntat de vreo 2 ani si m-a apucat asa dintr-o data acum. Oricum eu sper ca voi reusi sa intru la sng dupa care voi lua in calcul serios inm-ul.
Nu prea pot sa intru mereu pe forum ca am foarte mult de munca in perioada asta.
Oricum, sa avem spor la invatat pana in toamna!:D
Buna seara!
Revin si eu in cursa pentru SNG.
La INM am reusit sa (ma) fac (de ras) doar 62 de puncte. Asta e!:">
Am mai trimis si eu cate un mail la sng si mi-au raspuns ca se va respecta pentru moment calendarul estimativ.