avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Activitate eyu

Activitate eyu

Răspuns la discuția Furt din magazin
Sa inteleg ca voi primi amenda sigur , nu exista nici o urma de indoiala, nu-i asa?
off ce complicat, de parca as fi fost vreo criminala, legea asta de la noi e asa de tampita, multumesc din suflet pt raspuns!! deci sa ma astept la vreo amenda acasa, nu as vrea sa o primesc acasa, as putea face ceva in privinta asta? sa o iau eu de la posta? sau de la politie? sa evit scandalul parintilor?:(
Multumesc din suflet pt raspuns, dar amenda asta e obligatorie?? sau in functie de ce se da?? pana la urma am platit produsul, nu e o regula in toate cazurile de furt in care produsul se plateste? si cazierul meu ramane curat?? dar la politie mi s-a spus ca am scapat de dosar, asta cu ce ma ajuta daca tot primesc amenda?
am facut o mare prostie, am luat ceva dintr-un hypermarket, am fost prinsa, m-au dus intr-o camera, a venit politia, am dat declaratii, am platit produsul, apoi am fost dusa la sectie, mi s-a luat alta declaratie, mi-au facut poze, amprente, si am ramas cu o multime de nelamuriri, si anume, ei mi-au spus ca nu mi-au facut dosar penal, dar fapta mi se va trece in cazier??? si voi primi acasa o amenda administrativa??? si daca o voi primi cam cand sa ma astept, mentionez ca au trecut cam 3 saptamani de atunci!! multumesc mult,p.s, sunt majora