nu ma descurc in formularea unei plangeri si mai degraba as apela la cineva competent si in masura sa faca aceasta plangere ,.sentimentul de neputinta este dureros iara insomnia face parte din acest sentiment urat
nu,nu este trecut nici un martor in procesul verbal,nu l-au identificat pe cel care statea si nu traversa,nu am ridicat obiectiuni pt ca m-am trezit cu el sub nas unde scrisese tot el cu mana lui in numele meu,,nu am obiectiuni''
Buna seara,va intreb daca am sanse sa-mi recuperez permmisul de conducere avand in vedere ca depind de el ca de aer pt ca sunt sofer si cam din asta traiesc.Azi in jurul orei 15,45 venind dinspre dinicu golescu catre calea grivitei la trecerea de pietoni era un domn pe trotuar care nu intentiona sa treaca atunci prin urmare nu am oprit iara domnii politisti,pe care ii vazusem cu mult inaite,m-au oprit spunandu-mi ca nu am dat prioritate la pietoni cu toate ca eu eram pe banda 1 iara pietonul pe scuarul dintre benzi ,banda 3,iara pe mine nici nu m-au vazut decat dupa ce am trecut avand in vedere ca este un chiosc acolo sau mai degraba o florarie iara ei erau aproape de statia de masina si mai aveau 3 auto oprite.Merita sa mai fac contestatie sau mai bine stau si-mi ispasesc condamnarea la stat acasa sau si mai grav la pierderea locului de munca prin decizia domnilor politisti care dupa parerea mea au facut mult exces de zel