avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... contestare proces verbal urmat de sanctiunea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

contestare proces verbal urmat de sanctiunea suspendarii permisului

Buna seara,va intreb daca am sanse sa-mi recuperez permmisul de conducere avand in vedere ca depind de el ca de aer pt ca sunt sofer si cam din asta traiesc.Azi in jurul orei 15,45 venind dinspre dinicu golescu catre calea grivitei la trecerea de pietoni era un domn pe trotuar care nu intentiona sa treaca atunci prin urmare nu am oprit iara domnii politisti,pe care ii vazusem cu mult inaite,m-au oprit spunandu-mi ca nu am dat prioritate la pietoni cu toate ca eu eram pe banda 1 iara pietonul pe scuarul dintre benzi ,banda 3,iara pe mine nici nu m-au vazut decat dupa ce am trecut avand in vedere ca este un chiosc acolo sau mai degraba o florarie iara ei erau aproape de statia de masina si mai aveau 3 auto oprite.Merita sa mai fac contestatie sau mai bine stau si-mi ispasesc condamnarea la stat acasa sau si mai grav la pierderea locului de munca prin decizia domnilor politisti care dupa parerea mea au facut mult exces de zel
Cand v-au ridicat permisul au trecut un martor in procesul verbal? L-au identificat pe cel care se afla angajat in traversare ? Ati ridicat obiectiuni in procesul verbal?
Puteti face oricum contestatie dar , in functie de motivele ridicate , veti avea sanse de reusita sau nu!
nu,nu este trecut nici un martor in procesul verbal,nu l-au identificat pe cel care statea si nu traversa,nu am ridicat obiectiuni pt ca m-am trezit cu el sub nas unde scrisese tot el cu mana lui in numele meu,,nu am obiectiuni''
Perfect! Este varianta ideala pentru dvs! Faceti contestatie si solicitati anularea procesului verbal pe motivul ca situatia prezentata nu este reala. Motivati de asemenea ca nu vi s-a dat dreptul la a face obiectiuni intrucat ati fost pus in fata faptului implinit rubrica fiind deja completata de catre politist!B-)
Succes!
Contestati PV in termen de 15 zile de la comunicare la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
Solicitati ca emitentul sa probeze in conditiile legii,aspectele consemnate in sarcina dvs
multumesc frumos pt. ajutor si sper sa am si castig in efortul meu de a contesta acest proces verbal in fata instantei

Alte discuții în legătură

Contestatie pv pt neacordare de prioritate la trecere de pietoni cu scuar catalins10 catalins10 Buna ziua, Ieri 7 sept. 2009 mi-a fost retinut permisul de conducere pentru neacordare de prioritate la o trecere de pietoni prevazuta cu scuar (doua ... (vezi toată discuția)
Retinut permis / facut contestatie vanExel vanExel Acum vreo 2 luni un politist mi-a luat carnetul pe motiv ca nu am acordat prioritate unui pieton. Era bulevard cu 3 benzi si scuar pe mijloc, pe Lascar ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala - neacordare prioritate pieton dmb dmb sunt si eu o \"tanara\" soferita care conduce de vreo 13 ani in jungla bucuresteana. de a lungul timpului am mai calcat stramb si nu am protestat niciodata la ... (vezi toată discuția)