avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Activitate ionut_v

Activitate ionut_v

Răspuns la discuția plangere contraventionala
maine am sa ma duc la judecatorie sa cer o copie de pe dosare si o sa revin cu noi informatii pt a va cere parerea! va multumesc mult pt parerile impartasite si sfaturile date!
poi cine sa fie vinovati decat ei ca asta explicam yo ca si sofer din punct de vedere al codului rutier nu am avut nici o vina viteza nu am avut centura am avut daca e sa o luam si asa absolut nimic iar ei sunt vinovati pt ca nu au avut veste reflectorizante si carutele nu au fost semnalizate corespunzator pe timp de noapte PLUS ca unu din ei a fost amendat pt ca a avut caruta incarcata cu lemne ce depaseau cu cel putin 2 metri ampatamentu carutei caruta in care de altfel am si intrat si mi-am si avariat masina! concluzia.......eu am gandit-o pe toate partile si singura concluzie la care am ajuns e ca au contestat amenzile nu cred ca ar putea fii atat de impertinenti sa ma dea in judecata pt daune cand toate probele le sunt potrivnice!
DAR NU INTELEG DE CE TREB SA MA CAR eu prin tribunale cand la politie s-a dovedit si finalizat clar nu am nici cea mai mica vina nici macar pt viteza sau eu mai stiu ce! In loc sa zica multumesc ca nu i-am dat in judecata ca sa imi fie reparata masina pt ca nu am avut casco acuma mai fac si treaba asta nu i-am dat fiindca sunt foarte saraci si nu aveam ce sa le iau altceva decat caii de la caruta eventual! In fine sper sa nu am surprize neplacute eu nu mi-am angajat nici un avocat trebuie? Este necesar in cazul de fata sa imi angajez? Primul proces l-am avut saptamana trecuta insa nu m-am prezentat celalalt il am la sfarsitul acestei luni la care am degand sa ma prezint totusi vreau sa scap de aceste neplaceri!
eeee ca sa fiu putin mai explicit acuma din moment ce mi-i s-a raspuns (multumesc) accidentul s-a intamplat noaptea mi-a iesit o caruta in fata nu am vazut-o fiindca nu era semnalizata am evitat-o in ultima clipa si am intrat intr-o alta carutza incarcata cu busteni! a venit politia i-a scos vinovati pe carutasi acestia la politie s-au aratat nemultumiti de faptu ca au fost amendati si eu nu! prima citatie am primit-o de la primul carutas adica cel pe care l-am evitat in ultima secunda si zilele trecute primesc o alta citatie de la celalt carutas:|. Azi aveam infatisare cu primul dar nu m-am dus! Specific ca sunt ca si intervenient in amandoua cazurile si nu am avut nici o vina sau contraventie in urma acelui accident! am mai vorbit cu un avocat care mi-a spus ca nu e nevoie sa ma prezint ca indivizii au contestat amenda politiei si intr-un final se va amana sau decide plangerea contraventionala si prin lipsa partilor! totusi.... am motive de ingrijorare?!
Am primit si eu o citatie care "suna" cam asa eu din... este chemat in aceasta instanta,camera1 complet civil in ziua de.... in calitate de intervenient, in proces cu.....in calitate de petent pentru Fond-plangere contraventionala. si povestea ar fii pe scurt cum ca acum cateva luni am intrat cu masina intr-o caruta pe fondul nesemnalziraii cores[unzatoare a carutasului fiindca era noaptea. Nu am avut nici o vina nici macar o amenda nu nimic carutasul si-a luat amenda si acum primesc aceasta citatie! am motive de ingrijorare? pot sa nu ma prezint?