avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Activitate blackhjk

Activitate blackhjk

Intradevar a avut loc adunarea asociatiei de locatari in care a fost ales presedintele.Am inteles ca este prima luna in care se plateste intretinerea.
Moment dat inseamna din luna decembrie pana in prezent.Mi s-a comunicat de catre firma constructoare ca sunt printre ultimii anuntati pt. ca nu au reusit sa ia legatura cu mine.Totusi ,conform prevederilor legale,pot fi obligat la plata incalzirii apartamentului?
Din contract nu reiese in amanunt obligatiile proprietarilor privind intretinerea apartamentelor.Teoretic obligatiile incep de cand intri in posesia lui.
Buna ziua.Datele problemei sunt urmatoarele:
-am contractat un apartament care a fost finalizat in noiembrie 2009.La un moment dat proprietarii au contactati de firma constructoare pentru a face receptia apartamentelor.Personal am fost anuntat acum o saptamana ,in cursul zilei de astazi facand receptia apartamentului.Contactand presedintele asociatiei de locatari am fost anuntat ca am de platit o suma care cuprinde inclusiv incalzirea apartamentului pe o perioada de trei luni in situatia in care nu a locuit nimeni acolo.
Sunt de acord sa platesc cheltuielile comune,oricare ar fi ele,dar nu m-i se pare
corect sa platesc incalzirea apartamentului cand nici macar nu am fost instiintat de catre firma constructoare ca pot intra in posesia lui.
Este legal acest lucru?
Buna ziua.Datele problemei sunt urmatoarele:
-in urma unui divort ,copilul minor mi-a fost incredintat prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila.
Doresc sa plec in concediu,in spatiul U.E.,impreuna cu copilul.Citind paginile de pe forum am vazut ca parerile difera.Cu toate ca in lege se specifica urmatoarele:
Ordonanta de urgenta 96/2006 pentru modificarea si completarea Legii nr. 248/2005 privind regimul liberei circulatii a cetatenilor romani in strainatate, oug nr. 96/2006
3. Alineatul (1) al articolului 30 va avea urmatorul cuprins:
c) minorului care este inscris in pasaportul unui parinte si calatoreste in strainatate impreuna cu acesta sau, dupa caz, este titular al unui pasaport individual sau, dupa caz, al unei carti de identitate si calatoreste impreuna cu unul dintre parinti i se permite iesirea in aceleasi conditii si impreuna cu acesta, fara a mai fi necesara declaratia celuilalt parinte, numai daca parintele insotitor face dovada faptului ca minorul i-a fost incredintat prin hotarare judecatoreasca ramasa definitiva si irevocabila;
Am citit ca totusi este necesara declaratia notariala a celuilalt parinte.Sa inteleg ca prevederile acestei legi in realitate nu se aplica?