avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Activitate utu7310

Activitate utu7310

multumesc
Lucrez la o firma particulara de 6 ani timp in care nu am cerut niciodata cfs iar state de plata am vazut vreo 3,4 insa de curand am dat intamplator peste unul in care am depistat cu mare surprindere ca in luna februarie 2010 am avut 20 de zile de cfs.Se poate a cineva sa fi facut o cerere de cfs in locul meu sau s-ar fi putut si fara?In cazul in care voi avea nevoie de concediu de maternitate si ma va afecta aceasta intrerupere de activitate cum ar trebui sa-mi abordez seful?Ce pot sa fac sau ce trebui sa fac?
la firama la care lucrez nu prea vedem state de plata insa de curand am gasit unul intamplator si am constatat cu surprindere ca pe luna februarie 2010 figuram ca fiind in concediu fara salar.E posibil ca angajatorul sa poata proceda astfel fara acordul si stirea salariatului? Cum a trbui sa procedez in cazul in care voi intra in concediu de maternitate neavand 12 luni de continuitate din cauza acestui cfs?Precizez ca lucrez la aceeasi firma de 5 ani si nu am solicitat nicidata cfs.