avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu fara plata fara stirea angajatului...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu fara plata fara stirea angajatului...

la firama la care lucrez nu prea vedem state de plata insa de curand am gasit unul intamplator si am constatat cu surprindere ca pe luna februarie 2010 figuram ca fiind in concediu fara salar.E posibil ca angajatorul sa poata proceda astfel fara acordul si stirea salariatului? Cum a trbui sa procedez in cazul in care voi intra in concediu de maternitate neavand 12 luni de continuitate din cauza acestui cfs?Precizez ca lucrez la aceeasi firma de 5 ani si nu am solicitat nicidata cfs.
puteti face o sesizare la ITM si expuneti situatia, probabil ei vor lua atitudine.Cred ca nu e drept ceea ce se intampla, numai ca nu prea aveti solutii...;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara salar si fara consimtamantul angajatului utu7310 utu7310 Lucrez la o firma particulara de 6 ani timp in care nu am cerut niciodata cfs iar state de plata am vazut vreo 3,4 insa de curand am dat intamplator peste unul ... (vezi toată discuția)
Cfs fara voie adelinad2003 adelinad2003 De curand am aflat intamplator ca firma la care lucrez m-a bagat in concediu fara plata cateva zile in ianaurie ( asa zic ei ca doar cateva zile ca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pt. cresterea copilului Elena Monica Elena Monica Buna Ziua,si va multumesc pt. ajutorul acordat.Astazi am fost la ITM sa verific cum s-a operat in cartea de munca,si am constatat cu stupoare ca eram trecuta ... (vezi toată discuția)