avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Activitate aure2009

Activitate aure2009

Va multumesc pentru informatii. Nu credeam ca sunt atatia pasi de urmat, dar este posibil, asta e important. Respect.
Buna. Am inca o intrebare. As dori sa vand o parcela din gradina. Pana aici totul e in regula dar nu am acces decat pe un drum facut de catre vecinul meu, drum detinut de el. Am inteles ca se poate folosi un "drept de servitute", dar intrebarea mea este legata de costul unui asemenea contract, sau unei asemenea intelegeri. Este specificat in lege o suma, trebuie la primarie platita o suma. In alta ordine de idei, vecinul meu si-a tras si curent si gaz pe banii lui, de-a lungul acestui drum. Pentru a putea folosi aceste facilitati viitorul proprietar este nevoie de acelasi "drept de servitute", sau care ar fi procedura. Va multumesc anticipat si ma scuze daca exprimarea nu este tocmai corecta.
Răspuns la discuția Explicare - extras carte funciara
Oauu!? Nu ma asteptam la explicatii asa de detailiate. Multumesc foarte mult si felicitari pentru profesionalismul dumneavoastra...=D>
Buna sunt nou pe forum si imi cer scuze daca intrebarea pare puerila, sau daca s-a mai discutat. Ce as dori sa aflu este o explicatie detailiata a unui extras c.f. de informare - modelul nou, sau un link unde este explicat.Va multumesc anticipat.