avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Activitate gabrielabarko

Activitate gabrielabarko

Buna ziua, stiu ca s-a mai discutat subiectul dar sincer tot nu sunt lamurita- si anume ce se inscrie in Registru Inventar la sfarsitul anului. Din cate inteleg legea spune "Registrul-inventar se completează pe baza inventarierii faptice a fiecărui cont de activ şi de pasiv. Elementele de activ şi de pasiv înscrise în Registrul-inventar au la bază listele de inventariere sau alte documente care justifică conţinutul acestora"- prin aceasta inteleg ca in registru inventar se trec soldurile existente la sfarsitul anului din conturile de activ si pasiv (aici incluzandu-se capitalul social, soldul din contul casa, banca, datorii... etc)- am inteles corect? Si daca este asa de ce sunt multi care spun ca in registru inventar se trec "mijloacele fixe si obiectele de inventar"? Cum este corect?
multumesc mult de tot:D
Buna ziua, am depus bilantul pentru anul 2009 si am platit taxa la registru comertului de 14 lei, cum poate fi aceasta inregistrata in contabilitate? Se poate prin 446? Multumesc.
Răspuns la discuția prestare servicii sau produs
multumesc
Buna ziua, reprezint o firma care realizeaza servicii foto- ma confrunt cu urmatoarea situatie- am realizat designul pentru un album foto pentru un client, si l-am dat unei firme sa mi-l realizeze (printeze), apoi am vandut albumul clientului. Intrebarea este- albumul foto pe care mi l-a realizat firma cum imi va intra in contabilitate ca produs sau serviciu, si eu mai departe il vand ca produs sau serviciu -m-ar interesa monografia contabila daca ma poate ajuta cineva. Multumesc.