Buna tuturor!Revin din nou cu o intrebare...daca la procuratura nu reusesc scoaterea de sub urmarire penala, la tribunal exista o astfel de posibilitate, sau daca ajungi deja acolo ii de belea?Astept raspunsurile si multumesc anticipat.Sa aveti o zi frumoasa!
Mi-am adus aminte de inca ceva...Deoarece m-au prins la volan chiar dupa ce am baut, max. o jumatate de ora si eram deja la recoltare de sange...am facut prostie ca nu am cerut si proba a doua?Astept parerile Dvs.
Buna tuturor,
Am patit-o cu permisul... Dupa ce am consumat 4 beri si 50 de vodca absolut lemon m-a oprit politia si in aer expirat aveam 0.77 iar in sange 1.50.S-a intamplat chiar dupa...au trecut cam 30 de minute de la ultima bere si acum nu stiu cum ar trebui sa fac sa imi recuperez permisul cat mai repede.Antecedente nu am, mi s-a reoltat doar o singura proba biologica.Va rog,spuneti-mi cum as putea proceda "sa fie bine" sa nu mi se anuleze permisul si sa il am cat mai repede inapoi.Rog in primul rand persoanele juridice.Multumiri....Cu stima! -@bUrIcCi-