avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Permis-alcoolemie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Permis-alcoolemie

Buna tuturor,
Am patit-o cu permisul... Dupa ce am consumat 4 beri si 50 de vodca absolut lemon m-a oprit politia si in aer expirat aveam 0.77 iar in sange 1.50.S-a intamplat chiar dupa...au trecut cam 30 de minute de la ultima bere si acum nu stiu cum ar trebui sa fac sa imi recuperez permisul cat mai repede.Antecedente nu am, mi s-a reoltat doar o singura proba biologica.Va rog,spuneti-mi cum as putea proceda "sa fie bine" sa nu mi se anuleze permisul si sa il am cat mai repede inapoi.Rog in primul rand persoanele juridice.Multumiri....Cu stima! -@bUrIcCi-

Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 19:45, 3 August 2010
sa fie bine si sa aveti permisul , nu trebuia sa consumati alcool , apoi sa va urcati la volan. Fiti fericit ca nu s.a intamplat mai rau. Vi se va intocmi dosar penal, iar parchetul va da, sa nu va da NUP , deci urmeaza sa va sfatuiti cu un avocat.
Ultima modificare: Joi, 1 Aprilie 2010
ContSters122901, utilizator
formulati cerere pt eliberarea unei dovezi cu drept de circulatie pt 30 zile, instanta o poate admite
Multumesc mult de idee!Am sa incerc, dar as avea sanse prin oarecare metoda sa nu mi se anuleze permisul si sa raman cu cazierul curat?
Mi-am adus aminte de inca ceva...Deoarece m-au prins la volan chiar dupa ce am baut, max. o jumatate de ora si eram deja la recoltare de sange...am facut prostie ca nu am cerut si proba a doua?Astept parerile Dvs.
daca nu mai ai alte antcedente cu bautura vei primi o amenda administrativa de la procuror cred ca de 10 mil.lei fara sa ti se anueze permisul pt ca nu esti condamnat penal .S.U.P.

Alte discuții în legătură

Alcoolemie, recalculare karlo_cip karlo_cip Buna ziua! Am facut prostia,marea prostie si m-am urcat baut la volan! Alcoolemia in aer expirat a fost 0,45 , iar in sange 1.20 si as dori sa fac ... (vezi toată discuția)
Alcolul la volan bozomala24 bozomala24 Buna ziua. AS vre sa stiu ceva : dupa 2 beri baute, la 0.5 l , se poate sa-ti iasa in fiola 0.44 . Am suflat in aparatul etilotest dupa aproximativ 2 ore de ... (vezi toată discuția)
Pot solicita recalcularea? Bouu Bouu Acum 4 luni am fost despistatcu o alcoolemie de 1,1 in aerl expirat , dupa ce mi s-au recoltat probe de sange mi s-a eliberat o dovada fara drept de a mai ... (vezi toată discuția)