avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 232 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot solicita recalcularea?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot solicita recalcularea?

Acum 4 luni am fost despistatcu o alcoolemie de 1,1 in aerl expirat , dupa ce mi s-au recoltat probe de sange mi s-a eliberat o dovada fara drept de a mai conduce.Dupa2 ore am plecat si am fost oprit din nou , am suflat n etilotest , am avut o concetratie de 0,82 in aerul expirat .Am fost condus la spital unde mi s-a recoltat o singura proba de sange , pe a doua am refuzat-o fiindca imi era rau.Dupa conexare mai am dreptul la recalculare?(am consumat 200 ml votca si juatate din 500 mil bere)
Puteti cere recalcularea, insa vizavi de rezultat, veti primi o pedeapsa ce va consta in condamnarea cu suspendare.
NU MAI CERETI NICI O RECALCULARE CA NU ARE ROST! in plus aveti doua dosare penale pt ca dupa prima oprire ati condus si ati fost depistat! nu aveati dreptul de a conduce! aveti un dosar pardon...2 dosare pt alcoolemie si unul pentru conducere cu permisul suspendat , pt ce ati mai dorii recalculare?? recunoste ti faptele ca nu aveti cum sa scapati cu permisul neanulat si fara condamnare!
Aveti posibilitatea de a cere recalcularea alcoolemiei, data fiind imprejurarea ca au fost prelevate cele doua probe de sange la un interval de o ora.

Recalcularea va avea in vedere atat valorile de alcool relevate, dar si declaratia de consum data in fata agentilor de politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan kacio kacio Am fost depistat in traffic cu o alcoolemie de 0,85 in aerul expirat , mi s-au recoltat doua probe de sange , dupa 3 ore am plecat si am fost oprit din nou si ... (vezi toată discuția)
Legislatie kacio kacio Buna seara.Am fost depistat in traffic cu o alcoolemie de 0,82 in areul expirat , am fost condus la spital , mi s-a recoltat o proba de sange iar a doua am ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie la volan SandruFlorina SandruFlorina Buna ziua Am o intrebare. Sotul meu a fost oprit de politie dupa ce consumase bauturi alcoolice si i-a iesit o alcoolemie de 0,60 in aerul expirat si 1,02 in ... (vezi toată discuția)