Acum 4 luni am fost despistatcu o alcoolemie de 1,1 in aerl expirat , dupa ce mi s-au recoltat probe de sange mi s-a eliberat o dovada fara drept de a mai conduce.Dupa2 ore am plecat si am fost oprit din nou , am suflat n etilotest , am avut o concetratie de 0,82 in aerul expirat .Am fost condus la spital unde mi s-a recoltat o singura proba de sange , pe a doua am refuzat-o fiindca imi era rau.Dupa conexare mai am dreptul la recalculare?(am consumat 200 ml votca si juatate din 500 mil bere)
NU MAI CERETI NICI O RECALCULARE CA NU ARE ROST! in plus aveti doua dosare penale pt ca dupa prima oprire ati condus si ati fost depistat! nu aveati dreptul de a conduce! aveti un dosar pardon...2 dosare pt alcoolemie si unul pentru conducere cu permisul suspendat , pt ce ati mai dorii recalculare?? recunoste ti faptele ca nu aveti cum sa scapati cu permisul neanulat si fara condamnare!
Alcool la volan
kacio
Am fost depistat in traffic cu o alcoolemie de 0,85 in aerul expirat , mi s-au recoltat doua probe de sange , dupa 3 ore am plecat si am fost oprit din nou si ... (vezi toată discuția)
Legislatie
kacio
Buna seara.Am fost depistat in traffic cu o alcoolemie de 0,82 in areul expirat , am fost condus la spital , mi s-a recoltat o proba de sange iar a doua am ... (vezi toată discuția)