Buna ziua. AS vre sa stiu ceva : dupa 2 beri baute, la 0.5 l , se poate sa-ti iasa in fiola 0.44 . Am suflat in aparatul etilotest dupa aproximativ 2 ore de cand am consumat alcool.
Chiar daca iti pare mult, se raportează la vârsta, greutate si înălțime. Totuși, ati consumat 1 litru bere, si depinde si cat % alcool avea. Constientizati pericolul la care puteați fi expus Dvs si ceilalți participanți la trafic.
daca rezultatul alcoolemiei depaseste 0,80 mg/l in sange, pasibil de trimitere in judecata (inchisoare de la 1 la 5 ani). De regula alcoolemia e dublu in sange fata de aerul expirat. Si dupa noul cod penal, se ia in considerare momentul in care a fost prelevata proba biologica si nu momentul depistarii in trafic (nu se mai poate face recalculare). Oricum sunt mai multe variabile in cazul asta, totul depinde de procuror daca alcoolemia este peste limita legala.
Alcool la volan
Daniel Pasc
Buna ziua. Am fost oprit de politie in 25 ianuarie 2020 si testat cu alcool testul cu rezultatul 0,41 mg/l aer expirat. Dupa recoltarea probelor de sange s-a ... (vezi toată discuția)