avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Activitate Adi_D

Activitate Adi_D

Buna ziua,

Angajatorul doreste sa ne compenseze ziua de 1 Mai cand am fost chemati la servici cu o zi libera. Intrebarea mea este daca nu ar trebui sa compenseze cu 2 zile libere, dat fiind faptul ca daca s-ar plati, aceasta s-ar plati dublu.

Va rog ajutati-ma cu un raspuns.

Multumesc,
Iar daca in cazul prezentat mai sus, am domiciliul din buletin in Constanta, dar locuiesc fara forme legale in Bucuresti, exista vreun mod in care pot imputernici o ruda apropiata sa depunda dosarul in numele meu la tribunalul Constanta? Este dificil sa gasesc timpul unei deplasari in Constanta doar pentru asa ceva.
Buna ziua,

Ajutati-ma va rog in urmatoarea problema. Mama mea a depus dosarul de pensionare la casa de pensii constanta. Aici, s-a luat decizia de pensionare anticipata, insa mama nu dorea acest lucru. Datorita acestei decizii, de pensionare anticipata, ea si-a pierdut dreptul la salariile compensatorii pe care i le-ar fi dat societatea unde lucra. Ce pot sa fac sa o ajut? EA NU A DORIT PENSIONARE ANTICIPATA, A DORIT DOAR PENSIONARE ! Mai avea 10 zile pana cand facea varsta de pensionare. VA ROG MULT DACA PUTETI SA MA AJUTATI !