avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Activitate monb

Activitate monb

In Statut, la cap. IX Dizolvarea si lichidarea, art.23 "" In cazul imposibilitatii realizarii scopului pentru care a fost constituita daca in termen de 3 luni de la constattarea acestui fapt nu se produce schimbarea acestuia. Art. 24 Lichidarea patrimoniului se va face potrivit art. 61 si urmatoarelor din O nr. 26/2000" Deci depun PV al AGA pentru dizolvare la Judecatorie si apoi cer radierea din Registrul Asociatiilor si Fundatiilor?
Multumesc anticipat.
Fara lichidator nu se poate cere radierea din Registrul Asociatiilor si Fundatiilor?
Va multumesc frumos.
Imi spuneti, va rog frumos, care ar fi onorariul lichidatorului. Multumesc.
Am nevoie de un model de hotarare AGA pentru dizolvarea asociatiei. Daca puteti sa-mi spuneti si ca cat costa toate formalitatile legale de lichidare a acesteia. Multumesc anticipat
Răspuns la discuția partaj judiciar INDIVIZIUNE
Multumesc pentru raspuns. Dar, de ce trebuie neaparat sa se ajunga la executori judecatoresti? Procesul a inceput in iunie 2008, parata a folosit toate subterfugiile pt a tergiversa solutionarea intr-o cauza extrem de clara (sunt 2 frati, cu succesiuni facute la notar, numai ca unul din doi nu vrea in ruptul capului sa dea ceea ce NU i se cuvine). As dori sa stiu daca exista o alta cale mai rapida si cu costuri reduse.

Ce urmeaza acum dupa :
"Admis recurs in data de 8.12.2011.Solutie: Dec. 1417. Admite recursul. Modifică decizia civilă. Admite apelul. Schimbă sentinţa civilă în sensul că se constată dreptul de proprietate al părţilor asupra diferenţei de teren în suprafaţă de 34 m.p. situată ..., în contradictoriu cu Municipiul ... Menţine restul dispoziţiilor sentinţei civile. "
Mentionez ca nu am primit acasa sentinta. Cine plateste onorariul executorului judecatoresc in cazul in care cealalta parte nu vrea sa platesca sulta stabilita de instanta?
Multumesc anticipat!