avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... partaj judiciar INDIVIZIUNE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

partaj judiciar INDIVIZIUNE

Ce urmeaza acum dupa :
"Admis recurs in data de 8.12.2011.Solutie: Dec. 1417. Admite recursul. Modifică decizia civilă. Admite apelul. Schimbă sentinţa civilă în sensul că se constată dreptul de proprietate al părţilor asupra diferenţei de teren în suprafaţă de 34 m.p. situată ..., în contradictoriu cu Municipiul ... Menţine restul dispoziţiilor sentinţei civile. "
Mentionez ca nu am primit acasa sentinta. Cine plateste onorariul executorului judecatoresc in cazul in care cealalta parte nu vrea sa platesca sulta stabilita de instanta?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: monb , utilizator 12:36, 25 Februarie 2011
Cine vrea sa execute (creditorul) urmand sa recupereze de la debitor si cheltuielile de executare.
Multumesc pentru raspuns. Dar, de ce trebuie neaparat sa se ajunga la executori judecatoresti? Procesul a inceput in iunie 2008, parata a folosit toate subterfugiile pt a tergiversa solutionarea intr-o cauza extrem de clara (sunt 2 frati, cu succesiuni facute la notar, numai ca unul din doi nu vrea in ruptul capului sa dea ceea ce NU i se cuvine). As dori sa stiu daca exista o alta cale mai rapida si cu costuri reduse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine poate sa-mi explice? Tatiana44 Tatiana44 :((buna ziua, Proces cu primaria locala se accepta. Primaria Mun bucuresti face recurs. decizia: .Admite recursul. Modifică în parte sentinţa civilă ... (vezi toată discuția)
Partaj cu executare silita soso2010 soso2010 Dupa divot a urmat un Partaj care s-a desfasurat in urmatoarele instante: - Judecatorie (fond) care a dat o sentinta civila/iunie 2008 ; - Tribunal (apel) ... (vezi toată discuția)
cand (momentul) castigatorul partajului devine - unic proprietar? la pronuntarea - recursului//irevocabil sau la momentul - platii sultei = 3 ani de la recurs ? ContSters124097 ContSters124097 VINZARE IMOBIL -IN PARTAJ ((de la reclamanta ,,-la fiica partilor/nevinovata)),,FARA PLATA SULTEI-PROMISE IN INSTANTA = O MIZERIE,MURDARIE - COLOSALA ... (vezi toată discuția)