avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Activitate gogu74

Activitate gogu74

Sal.
In fapt, în urma controlului efectuat în data de OPC la punctul de lucru al societatii , s-a inscris in procesul verbal, faptul ca ,,datorita volumului mare al muzicii una dintre boxe, datorita faptului ca nu era asigurata corespunzator a cazut si l-a lovit in cap, provocandu-i un traumatism cranio-cerebral […], aceasta sustinere regasindu-se in continutul reclamatiei.

Inspectorii OJPC au consemnat ca administratorul societatii a confirmat ca a gasit boxa desprinsa din sistemul de siguranta din partea superioara a acestuia”
Astfel, a fost întocmit procesul verbal de contravenţie amintit, prin care s-a dispus amendarea societatii cu suma de 20.000 lei, întrucât s-a considerat că fapta săvârşită constituie contravenţie prevăzută de art art.3 si art.7 lit.c din OG nr.21/1992, coroborate cu art.25 lit.b si art. 27 lit. a din Legea nr.296(r1) şi sancţionată de art.50 alin.1 lit. a coroborat cu art.51 alin 2 din OG 21/1992, cu o amendă în sumă de 20.000 lei.
Desi controlul a avut ca obiect verificarea modului in care societatea respecta dreptul consumatorilor de a fi protejati impotriva riscului de a li se presta un serviciu care ar putea sa le prejudicieze viata, sanatatea sau securitatea, inspectorii OJPC au sustinut că boxa “a cazut şi l-a lovit în cap” , fiind incalcate astfel dispozitiile OG nr. 21/1992 coroborate cu dispozitiile Legii nr. 296/2004.
Nu s-a stabilit nici care a fost cauza desprinderii boxei si nu au fost identificate persoanele care au contribuit la caderea boxei, fiind exclusa posibilitatea ca boxa sa fi cazut fara sa fie agresata sau din cauza vibratiilor.
Daca aveti vreo idee nu ezitati sa ma contactati.
Merci
mersi pt rasp
Salut!
Anul trecut am primit o amenda de la Garda, pt ca agentii au considerat ca am lucrat in perioada de suspendare a activitatii.
La control s-a gasit suma de 325 lei, fara sa existe bonuri fiscale si am fost amendat cu 8.000 lei, s-au confiscat banii si s-a dispus suspendarea activitatii pe 3 luni.
Ne-am judecat si dupa un an mi s-a respins plangerea.
Puteam sa lucrez sau trebuia sa intrerup activitatea dupa ce am pierdut procesul cu garda???
Dupa ce s-a terminat procesul, am asteptat sa vina sa-mi suspende activitatea dar nu au venit....si luna trecuta mi-au confiscat toti banii incasati, spunand ca 3 luni nu aveam voie sa lucrez.
Va rog sa-mi raspundeti ce pot sa mai fac, sa contest si procesul verbal de confiscare?
Aveau voie sa-mi confiste banii incasati, daca nu a fost suspendata activitatea de garda?:D