avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Activitate bakugan

Activitate bakugan

Răspuns la discuția executor
se poate lega executorul de firma fiind un magazin mixt la tara multumesc
Discuție executor
buna ziua!eu si sotul meu avem un titlu executoriu emis pe numele amandurora.datoram unei persoane fizice suma de 10000 ron.eu nu lucrez,dar sotul are o societate pe numele lui,dar lucreaza cu carte de munca la alta firma.avem si doi copii minori.luand o declaratie in fata executorului k le vom da suma de 500 ron/luna,totusi suntem cautati la domiciliu de catre executor.precizez k nu avem nici casa nici masina pe numele nostru.multumesc!
Va rog daca ma poate ajuta cineva cu un excel cadru NIR pentru neplatitor TVA cu adaos comercial.Multumiri

Amicus Plato, sed magis amica veritas.
nu te mai plange atat de mult,dumnezeu e sus si vede adevarul.in final ambitia si prostia ta, se rasfrange asupra copilului.
Data post: Duminica, 4 Aprilie 2010, 22:45
mai am o intrebare, eu am avut in trecut si o hotarare provizorie de custodie si am apelat la un executor din ramnicu sarat caci acolo se afla copilul si acesta mi-a luat banii, vreo 4 milioane lei vechi, spunand ca de fapt tariful este de 23 milioane lei vechi, nu mi-a dat nici o chitanta, am facut doua vizite cu el la tatal copilului pe care nu l-am gasit acasa nici copilul. Apoi am aflat de la fostul sot ca acest executor a fost cumparat de el de fapt. Cum pot rezolva aceasta situatie avand in vedere ca nu pot lua decat executorul de pe raza localitatii respective (in ramnicul sarat sunt 2 executori care sunt prieteni)? ce face prostia omeneasca bagati mintilen cap si nu te mai plange!!!!!!!!
=D>=D>=D>ha ha ha