buna ziua!eu si sotul meu avem un titlu executoriu emis pe numele amandurora.datoram unei persoane fizice suma de 10000 ron.eu nu lucrez,dar sotul are o societate pe numele lui,dar lucreaza cu carte de munca la alta firma.avem si doi copii minori.luand o declaratie in fata executorului k le vom da suma de 500 ron/luna,totusi suntem cautati la domiciliu de catre executor.precizez k nu avem nici casa nici masina pe numele nostru.multumesc!
Data post: Duminica, 4 Aprilie 2010, 22:45
mai am o intrebare, eu am avut in trecut si o hotarare provizorie de custodie si am apelat la un executor din ramnicu sarat caci acolo se afla copilul si acesta mi-a luat banii, vreo 4 milioane lei vechi, spunand ca de fapt tariful este de 23 milioane lei vechi, nu mi-a dat nici o chitanta, am facut doua vizite cu el la tatal copilului pe care nu l-am gasit acasa nici copilul. Apoi am aflat de la fostul sot ca acest executor a fost cumparat de el de fapt. Cum pot rezolva aceasta situatie avand in vedere ca nu pot lua decat executorul de pe raza localitatii respective (in ramnicul sarat sunt 2 executori care sunt prieteni)? ce face prostia omeneasca bagati mintilen cap si nu te mai plange!!!!!!!!